Mihaela Lazić košarkašku karijeru nastavlja u SAD-u na Sveučilištu južne Floride

Mihaela Lazić nastavlja studirati i igrati u Americi na USF!

Autor: Brodportal | Datum objave: 16.05.2019
Mihaela Lazić košarkašku karijeru nastavlja u SAD-u na Sveučilištu južne Floride


 Ovih mjeseci brodska maturantica Miha morala je donijeti neke važne odluke, a kako se čini odlučila se za studij i košarku. Njezin novi dom će biti na Floridi u Tampi, University South Florida gdje je Miha zajedno sa ocem Ivicom ovih dana u posjeti i po prvim dojmovima ostala je oduševljena viđenim i doživljenim.

"Želimo joj neka ostvari sve svoje snove i ciljeve kako u obrazovanju tako i u košarci. Sve do sad ostvareno je plod Božjeg dara i ogromnog rada koji je Mihaela ovih 9 godina uložila u razvoj svog talenta. Sretni smo da je to sve ostvarivala u našem malom Brodu na Savi i ponosni na rad naših trenera na čelu sa Draženom Rimarčukom", kažu u ŽKK Brod na Savi u objavi na Facebook stranici. 

Cijeli niz Bensica nastupao je za hrvatske reprezentacije, a i u Americi "freshmanica" Mihaela nastavlja kontinuitet u NCAA Division1 budući je "seniorka" Antonija Božić ovih dana diplomirala na UCA (University of Central Arkansas). 

"Raduje nas da kroz šport Bensice ostvaruju i odlične rezultate u obrazovanju i primjer su mlađima da se može puno ostvariti kad je čovjek spreman na težak rad i samoprijegor. Vjerujemo kako će u budućnosti njihovim stopama krenuti još neke naše mlađe talentirane igračice, a potvrda tome je i mišljenje uvaženog trenera Dan Burta koji je kao glavni trener renomirane sveučilšne ekipe Duquesne iz Pittsburgha ovoga proljeća bio u malom "Brodu na Savi" i bila nam je čast ugostiti ga na par dana tijekom kojih je nazočio treningu i utakmici naših cura. Raduje nas njegovo mišljenje kako uz Mihaelu ima još niz mlađih cura koje bi u budućnosti mogle nastupiti za sveučilišta u NCAA Division 1 Vjerujemo kako će taj kontakt s Danom, koji nas je oduševio svojim životnim i košarkaškim promišljanjima, ostati i dalje, unatoč tomu što se Miha na kraju odlučila za Bullse", dodaju u klubu te zaključuju:

"Hvala ti Miha za sve ove godine radosti pratit ćemo te i dalje i navijati za tebe i Bullse u ostvarenju svih tvojih snova, neka te Gospodin i dalje vodi i čuva! Jednom Bensica, uvijek Bensica!"

Zadnje vijesti

Tri nove pozitivne osobe, 25 aktivnih slučajeva

Jagodić obranio naslov prvaka Hrvatske

I mostovi u Brodsko-posavskoj županiji prema BiH bit će obnovljeni

NAJČITANIJE DANAS

VIDEO / FOTO

Krešine riječi "kroz voljeni grad geslo ljubavi buja" zaživjele na 13. memorijalu "Ostat ću mlad"

FOTO GALERIJA

Teku završni infrastrukturni radovi na izgradnji Kuće Tambure

Novih 9,4 milijuna kuna iz programa ruralnog razvoja za ulaganje u tovno govedarstvo u Slavoniji

11. Kongres pilinara jugoistočne Europe ponovno u Slavonskom Brodu

Svečano otvoren novi vrtić u Sibinju

Obilježen Europski tjedan mobilnosti