Mihaela Lazić košarkašku karijeru nastavlja u SAD-u na Sveučilištu južne Floride

Mihaela Lazić nastavlja studirati i igrati u Americi na USF!

Autor: Brodportal | Datum objave: 16.05.2019
Mihaela Lazić košarkašku karijeru nastavlja u SAD-u na Sveučilištu južne Floride
 Ovih mjeseci brodska maturantica Miha morala je donijeti neke važne odluke, a kako se čini odlučila se za studij i košarku. Njezin novi dom će biti na Floridi u Tampi, University South Florida gdje je Miha zajedno sa ocem Ivicom ovih dana u posjeti i po prvim dojmovima ostala je oduševljena viđenim i doživljenim.

"Želimo joj neka ostvari sve svoje snove i ciljeve kako u obrazovanju tako i u košarci. Sve do sad ostvareno je plod Božjeg dara i ogromnog rada koji je Mihaela ovih 9 godina uložila u razvoj svog talenta. Sretni smo da je to sve ostvarivala u našem malom Brodu na Savi i ponosni na rad naših trenera na čelu sa Draženom Rimarčukom", kažu u ŽKK Brod na Savi u objavi na Facebook stranici. 

Cijeli niz Bensica nastupao je za hrvatske reprezentacije, a i u Americi "freshmanica" Mihaela nastavlja kontinuitet u NCAA Division1 budući je "seniorka" Antonija Božić ovih dana diplomirala na UCA (University of Central Arkansas). 

"Raduje nas da kroz šport Bensice ostvaruju i odlične rezultate u obrazovanju i primjer su mlađima da se može puno ostvariti kad je čovjek spreman na težak rad i samoprijegor. Vjerujemo kako će u budućnosti njihovim stopama krenuti još neke naše mlađe talentirane igračice, a potvrda tome je i mišljenje uvaženog trenera Dan Burta koji je kao glavni trener renomirane sveučilšne ekipe Duquesne iz Pittsburgha ovoga proljeća bio u malom "Brodu na Savi" i bila nam je čast ugostiti ga na par dana tijekom kojih je nazočio treningu i utakmici naših cura. Raduje nas njegovo mišljenje kako uz Mihaelu ima još niz mlađih cura koje bi u budućnosti mogle nastupiti za sveučilišta u NCAA Division 1 Vjerujemo kako će taj kontakt s Danom, koji nas je oduševio svojim životnim i košarkaškim promišljanjima, ostati i dalje, unatoč tomu što se Miha na kraju odlučila za Bullse", dodaju u klubu te zaključuju:

"Hvala ti Miha za sve ove godine radosti pratit ćemo te i dalje i navijati za tebe i Bullse u ostvarenju svih tvojih snova, neka te Gospodin i dalje vodi i čuva! Jednom Bensica, uvijek Bensica!"

Zadnje vijesti

Vrijednost 27,1 milijun kuna, dovršetak za godinu dana

U javnosti se svađali, tukli i opijali

Policajci isključili iz prometa vozača s 3,18 promila

VIJESTI

Novi autobusni kolodvor u Slavonskom Brodu

Vrijednost 27,1 milijun kuna, dovršetak za godinu dana

NAJČITANIJE DANAS

VIDEO

Francuz Romain biciklom iz Marseillea preko Slavonskog Broda do Japana

FOTO GALERIJA

Profesori i učenici Klasične gimnazije fra Marijana Lanosovića misom zahvalnicom zaključili još jednu školsku godinu

Budite dio "Mreže suradnje"

Pavić: EU fondovi i na ovaj način jasno pokazuju da pomažu Republici Hrvatskoj

Potpisan Sporazum o dogradnji i rekonstrukciji Muzeja Brodskog Posavlja

Za svećenike zaređeni Matija Aušić iz Slavonskog Broda i Matej Perić iz Tovarnika