Međunarodni uspjeh Industrijsko-obrtničke škole

„Slavonija 2012 - upoznavanje novih metoda rada u strukovnom obrazovanju“ naziv je Leonardo da Vinci projekta mobilnosti čiji je nositelj ove godine Industrijsko-obrtnička škola iz Slavonskog Broda.

Autor: Maja Medunović | Datum objave: 19.02.2013
Projektom su se željeli ostvariti postavljeni ciljevi koji se odnose na širenje profesionalnog horizonta svih sudionika u smjeru otkrivanja i usvajanja novih metoda i načina rada, kao i širenje socijalnih i jezičnih kompetencija uz detaljno analiziranje i pomno promatranje njemačkog obrazovnog sustava. Razmjena iskustva i znanja s novom radnom okolinom, razvijanje osjećaja pripadnosti među europsko građanstvo, aktivno sudjelovanje sudionika u razvoju i primjena novih metoda samo su od neki ciljeva na ljestvici željenih rezultata. Način i ustroj njemačkog obrazovnog sustava sudionici mobilnosti su u potpunosti upoznali kao i način organizacije praktične nastave u njemačkim strukovnim školama. Sudionici su  posjetili Obrazovni i tehnološki centar u Weiesbadenu, tvrtku „IUWI“ u  Wöhrstadtu, strukovnu školu u Butzbachu, tvrtku „Mainova“ i kreditnu ustanovu „Finance in  Motion“.

Sudionici ističu kako je njihovo znanje obogaćeno novim znanjima i iskustvima. Naučili  su kako primijeniti nove obnovljive izvore energije koji su  naša budućnost Znanja i iskustva će primijeniti u svojem svakodnevnom radu uz težnju da svakim danom bilježe sve bolje rezultate.

Pratite Brodportal i najnovije vijesti na Facebooku Twitteru

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

U Davoru radovi na projektima teku nesmetano unatoč situaciji s koronavirusom

Građani se odlučili na dragovoljnu predaju oružja i pozvali policiju

Učenici medicinske škole povodom Svjetskog dana zdravlja dali podršku svim zdravstvenim djelatnicima

FOTO GALERIJA

Potresi u Zagrebu: Velike štete, ima ozlijeđenih

Županijska smotra LiDraNo 2020. i ove godine okupila mlade kreativce

Od kola do sevdalinki Nedžada i Hanke i slavonskog "štiha" Kiće Slabinca

Obilježena 28. obljetnica osnutka 101. bosanskobrodske brigade HVO-a

Važna pobjeda Marsonije u Županji