Među Bijelo–crne vratili se Bundavica i Mirković, novo ime Jašarević

NK Marsonia počela s pripremama za novu sezonu

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 15.07.2019
Među Bijelo–crne vratili se Bundavica i Mirković, novo ime Jašarević
 Nakon mjesec i pol dana odmora nogometaši Marsonije ponovno su zajedno i na okupu. Naime, počeli su s pripremama za novo prvenstvo u Trećoj ligi – istok, dok će momčad i dalje voditi trener Braslav Ostojić. U igračkom kadru dogodile su se manje promjene, međutim, prema svemu Bijelo – crni trebali bi imati jači sastav nego prošle sezone.

Početkom ovog tjedna s pripremama su krenuli nogometaši Marsonije. Nakon kratkog sastanka s igračima, trener Braslav Ostojić izveo je igrače na prvi trening. Na prvoj prozivci pojavio se 31 igrač, dok je tu i 7 prošlogodišnjih kadeta koji su 2002. godište koji će u novoj sezoni biti ulazni juniori. Novost je ta da će juniore od sada voditi prvi Ostojićev suradnik Damir Ruhek. Momčad je na prvom treningu dočekala i Legija koja je s tribina bodrila svoje ljubimce.

Od prošlogodišnje momčadi nema Darija Radića koji je otišao u Omladinac iz Gornje Vrbe, dok je mladi Patrik Stopić pristupio Svačiću iz Starog Slatinika. Na prvom okupljanju opravdano nije bilo Hrvoja Mišića i mladog Tvrtka Čengića, dok se Antonio Rosandić nalazi na probi u bivšem prvoligašu Rudešu iz Zagreba.

Damir Mirković (foto: Josip Šebalj)

Bijelo – crnima je ovog ljeta treba napadač i dobili su ga u povratniku Damiru Mirkoviću koji je iz Donje Bebrine, ali se nakon godinu i pol vratio u Marsoniju. Mirković je u međuvremenu bio u njemačkom niželigašu VfB Friedrichshafenu.

Almedin Bundavica (foto: Josip Šebalj)

Uz njega je povratnik u klub, ali samo nakon 6. mjeseci Almedin Bundavica koji je završio svoju uspješnu polusezonu u požeškoj Slavoniji. Posljednje treće novo ime je bivši mladi član reprezentacije BiH Mirza Jašarević koji je rodom iz Zvornika, dok je nastupao za juniore Sarajeva.

Mirza Jašarević (foto: Josip Šebalj)

Upravo je s Koševa prije godinu dana 20-to godišnji Jašarević došao u Oriolik iz Oriovca u kojem je pružao zapažene igre. Uz 3 nova igrača iz kadeta Osijeka vratio se Domagoj Đurković koji je 2002. godište i koji će uz nastupati za juniore, a prema potrebi i za prvi sastav. Na probi se nalaze 2 igrača Karadža koji je nastupao za niželigaša iz Rijeke i makedonac Efremovski.

Ove subote, 20. srpnja Marsonia će u Oprisavcima protiv Zadrugara odigrati svoju prvu pripremnu utakmicu, dok ih je u planu 10. Dogovoreni su nastupi na turnirima u: Donjim Andrijevcima, Ruščici i Gornjoj Vrbi, dok je u planu i gostovanje u Svilaju na proslavi 90.-te obljetnice NK Sava. Posljednja provjera bit će 17. kolovoza sa Slavijom iz Pleternice, dok novo prvenstvo počinje tjedan dana kasnije, dakle 24. kolovoza.

 

Zadnje vijesti

Opačak-Bilić: Građani su pokazali da ne žele promjene

Ćosić: Zahvaljujem se hrvatskim građanima što su dali povjerenje kvalitetnim i kompetentnim ljudima da i dalje vode našu državu

Prvi rezutati DIP-a: HDZ uvjerljivo vodi, potpuni potop Restart koalicije

NAJČITANIJE DANAS

VIDEO

Francuz Romain biciklom iz Marseillea preko Slavonskog Broda do Japana

FOTO GALERIJA

Profesori i učenici Klasične gimnazije fra Marijana Lanosovića misom zahvalnicom zaključili još jednu školsku godinu

Budite dio "Mreže suradnje"

Pavić: EU fondovi i na ovaj način jasno pokazuju da pomažu Republici Hrvatskoj

Potpisan Sporazum o dogradnji i rekonstrukciji Muzeja Brodskog Posavlja

Za svećenike zaređeni Matija Aušić iz Slavonskog Broda i Matej Perić iz Tovarnika