Mednim doručkom otvorene 21. Poljoprivredno-poduzetničke ideje i 2. Proljetni sajam u Novoj Gradiški

U Novoj Gradiški otvorene 21. Poljoprivredno-poduzetničke ideje i 2. Proljetni sajam. Stotinjak izlagača u tri sajamska dana predstavit će svoje proizvode.

Autor: Brodportal | Datum objave: 17.05.2019
Mednim doručkom otvorene 21. Poljoprivredno-poduzetničke ideje i 2. Proljetni sajam u Novoj Gradiški


 Nova Gradiška i ove godine domaćin je 21.Poljoprivredno - poduzetničkih ideja. Kako ističu organizatori, cilj je ove manifestacije poticati poduzetništvo, prehrambenu industriju, stočarstvo i usluge vezane uz njih. Iz godine u godinu okuplja sve veći broj izlagača, a kroz tri dana očekuje se nekoliko tisuća posjetitelja. Uz Poljoprivredno – poduzetničke ideje održan je i drugi po redu Proljetni sajam.

Mjesto susreta ponude i potražnje. Tako je svima najlakše opisati sajmove.  Uz cvijeće se moglo vidjeti uistinu svašta – od poljoprivredne mehanizacije, obrtničkih proizvoda, sve do meda, voća i domaćih voćnih pripravaka te različitih ručnih uradaka. 

Najmanji su se ipak počastili palačinkama s običnim medom, i to na Mednom doručku kojim su počele ovogodišnje Poljoprivredne – poduzetničke ideje. Ove godine okupile su oko 150 izlagača, a poprimile su i međunarodni karakter.

Upravo ovakva događanja, slažu se izlagači, izvrsna su prilika za promociju vlastitih proizvoda. Kako svi dijele istu muku – plasman na tržište, upravo sajmovi omogućuju pronalazak novih kupaca koji, ističu, u posljednje vrijeme inzistiraju na kvaliteti.

No teško je naplatiti uloženo vrijeme i trud. Drugi proljetni sajam i 21. po redu Poljoprivredno – poduzetničke ideje ove će godine, prema riječima organizatora, posjetiti oko pet tisuća posjetitelja. Tako se objedinjavanje ovih dviju manifestaciju pokazao kao pun pogodak.

Program sajma i poduzetničkih ideja u poljoprivredi uključuje i niz zabavnih te edukativnih programa, gdje svatko sigurno može naći nešto za sebe.

 

Zadnje vijesti

Nakon šest kola KK Dar sam na vrhu

Za Brodsko-posavsku županiju ugovoreno 11,3 milijarde kuna u sklopu projekta Slavonija, Baranja i Srijem

U srijedu istječe rok za privremeni upis, registracije i potvrde za glasovanje izvan mjesta prebivališta

FOTO GALERIJA

Načelnik Općine Podcrkavlje Trtanj i zamjenik Tadijanović pridružili se HDZ-u

Hologramska priča Ivaninog svijeta bajki na Adventu iz davnina u Slavonskom Brodu

Paljenjem prve adventske svijeće svečano otvoren 12. Božićni sajam

Supružnici osumnjičeni za Zoričino ubojstvo, ali njezino tijelo još nije pronađeno

Godina za pamćenje brodskih gimnastičara, ostvareni rezultati na ponos