Mednim doručkom otvorene 21. Poljoprivredno-poduzetničke ideje i 2. Proljetni sajam u Novoj Gradiški

U Novoj Gradiški otvorene 21. Poljoprivredno-poduzetničke ideje i 2. Proljetni sajam. Stotinjak izlagača u tri sajamska dana predstavit će svoje proizvode.

Autor: Brodportal | Datum objave: 17.05.2019
Mednim doručkom otvorene 21. Poljoprivredno-poduzetničke ideje i 2. Proljetni sajam u Novoj Gradiški


 Nova Gradiška i ove godine domaćin je 21.Poljoprivredno - poduzetničkih ideja. Kako ističu organizatori, cilj je ove manifestacije poticati poduzetništvo, prehrambenu industriju, stočarstvo i usluge vezane uz njih. Iz godine u godinu okuplja sve veći broj izlagača, a kroz tri dana očekuje se nekoliko tisuća posjetitelja. Uz Poljoprivredno – poduzetničke ideje održan je i drugi po redu Proljetni sajam.

Mjesto susreta ponude i potražnje. Tako je svima najlakše opisati sajmove.  Uz cvijeće se moglo vidjeti uistinu svašta – od poljoprivredne mehanizacije, obrtničkih proizvoda, sve do meda, voća i domaćih voćnih pripravaka te različitih ručnih uradaka. 

Najmanji su se ipak počastili palačinkama s običnim medom, i to na Mednom doručku kojim su počele ovogodišnje Poljoprivredne – poduzetničke ideje. Ove godine okupile su oko 150 izlagača, a poprimile su i međunarodni karakter.

Upravo ovakva događanja, slažu se izlagači, izvrsna su prilika za promociju vlastitih proizvoda. Kako svi dijele istu muku – plasman na tržište, upravo sajmovi omogućuju pronalazak novih kupaca koji, ističu, u posljednje vrijeme inzistiraju na kvaliteti.

No teško je naplatiti uloženo vrijeme i trud. Drugi proljetni sajam i 21. po redu Poljoprivredno – poduzetničke ideje ove će godine, prema riječima organizatora, posjetiti oko pet tisuća posjetitelja. Tako se objedinjavanje ovih dviju manifestaciju pokazao kao pun pogodak.

Program sajma i poduzetničkih ideja u poljoprivredi uključuje i niz zabavnih te edukativnih programa, gdje svatko sigurno može naći nešto za sebe.

 

Zadnje vijesti

Pobjednik 2. sibinjske Čobanijade je Stjepan Bertović

Povratak Marka Lipovca u reprezentaciju - dokaz da se upornost i napon rad isplate

Kava na Korzu u dobrom društvu i usred ljeta - neprocjenjivo!

FOTO GALERIJA

Blagdan Velike Gospe u znaku proslave 25 godina osnutka župe Uznesenja Marijina

Započeli radovi na rekonstrukciji Zagrebačke ulice u Brodskom Varošu

Zaljubljeni jedno u drugo i u Slavonski Brod, održali australsko vjenčanje kraj Save

Slavonski Brod ima prvake Hrvatske u košarci i malom nogometu

U tijeku radovi zamjene toplovoda u naseljma Slavonija I II