Mednim doručkom otvorene 21. Poljoprivredno-poduzetničke ideje i 2. Proljetni sajam u Novoj Gradiški

U Novoj Gradiški otvorene 21. Poljoprivredno-poduzetničke ideje i 2. Proljetni sajam. Stotinjak izlagača u tri sajamska dana predstavit će svoje proizvode.

Autor: Brodportal | Datum objave: 17.05.2019
Mednim doručkom otvorene 21. Poljoprivredno-poduzetničke ideje i 2. Proljetni sajam u Novoj Gradiški


 Nova Gradiška i ove godine domaćin je 21.Poljoprivredno - poduzetničkih ideja. Kako ističu organizatori, cilj je ove manifestacije poticati poduzetništvo, prehrambenu industriju, stočarstvo i usluge vezane uz njih. Iz godine u godinu okuplja sve veći broj izlagača, a kroz tri dana očekuje se nekoliko tisuća posjetitelja. Uz Poljoprivredno – poduzetničke ideje održan je i drugi po redu Proljetni sajam.

Mjesto susreta ponude i potražnje. Tako je svima najlakše opisati sajmove.  Uz cvijeće se moglo vidjeti uistinu svašta – od poljoprivredne mehanizacije, obrtničkih proizvoda, sve do meda, voća i domaćih voćnih pripravaka te različitih ručnih uradaka. 

Najmanji su se ipak počastili palačinkama s običnim medom, i to na Mednom doručku kojim su počele ovogodišnje Poljoprivredne – poduzetničke ideje. Ove godine okupile su oko 150 izlagača, a poprimile su i međunarodni karakter.

Upravo ovakva događanja, slažu se izlagači, izvrsna su prilika za promociju vlastitih proizvoda. Kako svi dijele istu muku – plasman na tržište, upravo sajmovi omogućuju pronalazak novih kupaca koji, ističu, u posljednje vrijeme inzistiraju na kvaliteti.

No teško je naplatiti uloženo vrijeme i trud. Drugi proljetni sajam i 21. po redu Poljoprivredno – poduzetničke ideje ove će godine, prema riječima organizatora, posjetiti oko pet tisuća posjetitelja. Tako se objedinjavanje ovih dviju manifestaciju pokazao kao pun pogodak.

Program sajma i poduzetničkih ideja u poljoprivredi uključuje i niz zabavnih te edukativnih programa, gdje svatko sigurno može naći nešto za sebe.

 

Zadnje vijesti

Grad Slavonski Brod osigurao sredstva za radne bilježnice svim učenicima

Memorijalni rukometni turnir osvojili gosti iz Vojvodine

Vanesa Tot četvrta u polufinalu na Europskim igrama u Minsku

NAJČITANIJE DANAS

NOVI SINGL TAMBURAŠKOG SASTAVA BEHAR

Poslušajte novu pjesmu brodskog Tamburaškog sastava Behar - 'Kada te isprose'

FOTO GALERIJA

U katedrali sv. Terezije Avilske zaređena dva nova svećenika Požeške biskupije

"Tijelovo je svetkovina zajedništva i jedinstva u Isus Kristu, koji je jedini pravi Bog i čovjek"

Osječani u državnoj završnici turnira u odbojci

Na državnoj cesti D53 u Rastušju proradila nova kamera za nadzor brzine

Turnir u pogađanju trica u sjećanje na Dražena Petrovića