Matej Vlaović nasljedio Ivu Babića na klupi Sloge

Nakon tri zaista fantastične sezone u kojima su preskočili dva ranga natjecanja, Ivo Babić napustio je klupu Sloge iz Nove Gradiške. Umjesto njega momčad će do ljeta voditi kapetan i ponajbolji igrač Žutih Matej Vlaović.

Autor: Brodportal | Datum objave: 27.02.2019
Matej Vlaović nasljedio Ivu Babića na klupi Sloge


 "Nisam više trener Sloge, zahvalio sam se upravi kluba iz osobnih razloga. Ponosan sam na protekle tri godine, mislim da smo svi skupa jako puno napravili, ne samo u seniorima nego i Školi nogometa koja trenutno broji 180 polaznika. Ja kao trener seniora vodio sam i limače koji su osvojili prvenstvo, te juniore koji su u prošloj sezoni osvojili i prvenstvo i kup. Sa seniorima smo od 1. ŽNL došli do 3. HNL u kojoj smo u prvom dijelu sezone završili na odličnom sedmom mjestu. Osvojili smo Županijski kup, a kasnije u jednoj odlično utakmici ispali od prvoligaša Istre. Evo koristim ovu priliku da se zahvalim i bivšoj i sadašnjoj upravi kluba na odličnoj suradnji, Gradu Novoj Gradišci jer je naš klub jedno veliko gradilište. Na kraju veliko hvala i mojim igračima, bez njih ovi rezultati ne bi bili mogući, to su sve redom krasni ljudi, a onda i odlični nogometaši. Novi trener je moj igrač Matej Vlaović, zna odlično sve dečke, bit ću mu pri ruci za savjet jer je ipak mlad trener i tek na početku svoje trenerske karijere. Na kraju želim zahvaliti i Sportalu na zaista korektnom i kvalitetnom praćenju našeg kluba i želim vam puno sreće u daljnjem radu", riječi su dosadašnjeg trenera Sloge Ive Babića.

Sloga proljetni dio sezone otvara gostovanjem u Ždralovima, nimalo lak ispit za Vlaovića i njegovu momčad, no sasvim sigurno da je ambicija dobro krenuti u proljeće, a to bi u ovom slučaju sasvim sigurno bio barem jedan bod.

izvor: sportalo.hr

Zadnje vijesti

Raspored misa na svetkovinu Uskrsa

Ivan, Josip i Kasijan na ''Virovitičkoj klavirijadi''

Brodske košarkašice odigrale prijateljske utakmice s gošćama iz Kine

FOTO GALERIJA

Misa posvete ulja u požeškoj katedrali

Za Robija se ujedinila rukometna Slavonija i Baranja

Posljednji tjedan foto natječaja "Volim svoju županiju"

Dan Brodsko posavske županije proslavljen uz dodjelu županijskih priznanja i nagrada

Započelo ukrašavanje grada povodom blagdana Uskrsa