Matej Matijević: "Ovo nije samo moj posao, ovo je moj život!"

Brođanin Matej Matijević kao i mnogi drugi ovih dana drži se društvene distance, a vrijeme je iskoristio za montažu posebnog videa kojim se predstavlja javnosti.

Autor: Brodportal | Datum objave: 26.03.2020
Matej Matijević: "Ovo nije samo moj posao, ovo je moj život!"


 Matej nam se javio uz poruku "Čuvajte se virusa i ugodnu večer!"

"U ovo loše vrijeme odlučio sam napraviti jedan kratki video o sebi, o tome kako sam počeo, s kim sam sve radio, gdje sam sve bio i slično sa svrhom motiviranja ljudi da rade na sebi. Da se razumijemo, nisam ja po meni još uvijek ništa veliko postigao, najveće tek dolazi, ali dovoljno da možda potaknem nekog drugog da slijedi svoje snove. Ujedno ovo mi je i video CV za naredne velike projekte", govori na početku Matej.

U videu koji možete vidjeti na kraju teksta, Matej najprije govori o svojim početcima.

"Kao klinac u osnovnoj školi u noći bi uzeo tatin laptop jer nisam imao svoj kako bih učio montirati. Gledao bih YouTube tutorijale i vježbao montažu videa. Konačno sam pronašao sebe i osjetio da imam talent i strast od prvog dodira s video produkcijom. Posuđivao bih kamere od od prijatelja kako bi snimao svoje kadrove i onda ih montirao. Video je bio jedina stvar o kojoj sam mario. A bitan je i naporan rad", kaže Matej u promo videu.

U ostvarivanju svojih snova ništa nije moglo zaustaviti.

"U srednjoj školi nitko nije vidio neograničenu količinu kreativnosti koja je iz mene eruptirala, a nitko me nije znao usmjeriti. Nitko nije vjerovao u mene pa sam morao vjerovati u sebe. Sa šesnaest sam rekao roditeljima da ću za 10 godina biti najbolja verzija sebe ili neću biti živ. Sada imam 24 godine... Svi mi griješimo, ali iz svojih pogrešaka sam izvukao najbolje zaključke", govori Matej.

Naporan rad i konstantno usavršavanje, ističe, itekako su mu se isplatili.

"Iza mene je više od 300 profesionalno montiranih videa. Radio sam s najpoznatijim reperima i pjevačima u regiji. Proputovao svijet s najboljim DJ-ima u svijetu. Maher sam i pobjednik, ovo nije samo moj posao, ovo je moj život. Nema neke idole, jer sam ih stvorio u samom sebi", zaključuje Matej.

Zadnje vijesti

HTZ kreirao novu online brošuru za promociju kontinentalnog turizma

Prouzročio prometnu nesreću s 2,09 promila alkohola u organizmu

I brodsko-posavska policija u akciji “Dani sigurnosti u prometu”

VIJESTI

Puna inspiracije – skrivena blaga hrvatske unutrašnjosti

HTZ kreirao novu online brošuru za promociju kontinentalnog turizma

FOTO GALERIJA

Obilježen Europski tjedan mobilnosti

Obilježen Dan hrvatskih branitelja Brodsko-posavske županije

Udahni, okusi, doživi vinograde Brodskog Stupnika!

TraMEnac time - gastronomsko putovanje na Ranču Ramarin

Započela izgradnja Inovacijskog inkubatora InnoBROD