Matej Matijević u IDJVideosu

Brođanin Matej Matijević već godinama gradi karijeru video producenta diljem Hrvatske, ali i svijeta. Nakon što je radio s velikim imenima svjetske DJ scene, sada je dobio priliku raditi i sa ekipom regionalnog diva video produkcije IDJVideos.

Autor: Brodportal | Datum objave: 26.08.2020
Matej Matijević u IDJVideosu


 Malo tko nije čuo za ovu produkcijsku kuću iz Beograda koja radi spotove za neke od najvećih regionalnih zvijezda.

"Prije nekoliko mjeseci sam iz Amerike sletio u Beograd, taman prije korona krize, nemajući plan vratiti se živjeti u Zagreb. Dobio sam priliku raditi u IDJVideosu, najpoznatijoj firmi za video produkciju u regiji i nisam ni trenutka vagao želim li to ili ne. Rekao sam sam sebi idem pa kako bude", priča Matej o događanjima zadnjih mjeseci i novim prilikama u karijeri.

Život u Beogradu mu odgovara, radi i uči od iskusnijih kolega.

"U Beogradu sam već duži period i kako stvari stoje ostajem ovdje. Još kao srednjoškolac sam pratio rad Andreja Ilića, Đorđa Trbovića i Borisa Zeca koji već 10 godina prave, mogu slobodno reći, neke od najboljih spotova za najveće zvijezde u regiji koje pune klubove gdje god se pojave. Trenutno radim u odjelu s Borisom Zecom i Marko Todorovićem od kojih samo mogu puno naučiti pa mi je ovo jedno veliko životno iskustvo, a pošto meni moj posao nije posao već strast uživam na svakom snimanju. Također bih nadodao u tekst da sam prvi stranac u IDJVideosu, šef Đorđe Trbović se jako pobrinuo oko mene da mi se pronađe stan i da me upute u neke stvari te mu ovim putem zahvaljujem", objašnjava Matej.

A projekti se nižu jedan za drugim.

"Do sad sam radio na projektima za izvođače poput Vlade Matovića, bivšeg člana Elitnih odreda, DJ Shoneta, repera Foxa, Sha, Kije Kockar, Tropico banda, Ruže Rupić, aftermovie nastupa Devita itd. Ne mogu Vam otkriti tko sve stoji u redu na čekanje za spot, ali očekujte neočekivano", najavljuje Matej.

Neke od spotova na kojima je radio možete pogledati u nastavku.

Zadnje vijesti

Sutra se održava Brodski hodaton

Ukupno 436 prometnih prekršaja, najviše nepropisne brzine

Alkoholiziran vikao na zaposlenice kasina, 18-godišnjak pod utjecajem alkohola vrijeđao policajce

FOTO GALERIJA

Obilježen Dan hrvatskih branitelja Brodsko-posavske županije

Udahni, okusi, doživi vinograde Brodskog Stupnika!

TraMEnac time - gastronomsko putovanje na Ranču Ramarin

Započela izgradnja Inovacijskog inkubatora InnoBROD

Otvorena izložba 40. saziva Akvarelističke kolonije „Sava“