Matej Matijević okupira balkansku estradu

Nakon korona pauze krenulo se jako nazad u posao, estradnjaci opet imaju nastupe, spotovi se štancaju kao na traci, a samim time i Brođanin Matej Matijević se priključio tom valu i ne staje s radom.

Autor: Brodportal | Datum objave: 27.08.2021
Matej Matijević okupira balkansku estradu


 Mladi Brođanin tako je nedavno izdano spot za pjesmu "Pali motore" koju je poznati beogradski hitmaker DJ Shone napravio u suradnji sa Vladom Matovićem, članom nekadašnjih megapopularnih Elitnih odreda, te makedonskim duetom 2Bona.

"Spot sam osobno režirao, snimao i editirao, te radio organizaciju samog snimanja. Spot je sniman u Beogradu na više lokacija te u FSB studiju u Novom Beogradu. U spotu je također sudjelovao sa kaskaderskim scenama na motoru najponatiji srpski kaskader Uroš Čertić koji iza sebe ima zavidnu karijeru u američkim filmovima i serijama", kaže nam Matej.

Više možete pogledati u videima ispod:

Također prije koji dan je izašao spot za Dadu Polumentu i MC Yankaa "Nema krize" sniman u Baru u Crnoj Gori koji je Matej također režirao, snimao i editirao. 

 

U pripremi je samo od onoga što može otkriti još jedan spot za duet Dado Polumenta x MC Yankoo, spot samo za MC Yankaa, dva spota za Marka Vanillu, video s nastupa na Zrću za najpoznatijeg repere trenutno u Europi Raf Camoru i Bonez MC-a, a ostalo ne bi Matej još najavljivao.

 "Također je nedavno izašao i spot koji sam snimao, ali radi manjka vremena nisam stigao editirati za balkanskog trap stara Foxa i novu buduću zvijezdu estrade Šolaju za pjesmu "Allrounder" koju je izdao poznati sve više u zadnje vrijeme komercijalan label, Bassivity Digital", otkriva Matej te nastavlja:

"Mnogo spotova je još u planu, ovu jesen svi imamo velike planove pa držite fige da nas ne zatvore opet i ne zabrane rad svima", zaključuje Matej.

Zadnje vijesti

Održan pikado turniru povodom 29. obljetnice VRO Maslenica

U 2022. godini obilježava se 50 godina postojanja Kazališno-koncertne dvorane „Ivana Brlić-Mažuranić“

Policija apelira: pripazite na svoje osobne podatke!

VIJESTI

VIDEO

U 2022. godini obilježava se 50 godina postojanja Kazališno-koncertne dvorane „Ivana Brlić-Mažuranić“

NAJČITANIJE DANAS

PRIPREME ZA KAPTOLAČKI FESTIVAL

Pristižu nove pjesme za Zlatni glas Zlatne doline 2022.

FOTO GALERIJA

Nadbiskup Tomo Vukšić predvodio misno slavlje 179. obljetnice rođenja Sluge Božjega Josipa Stadlera

Održana Konferencija o budućnosti Europe na temu mladih i održive poljoprivrede

Nastavljaju se radovi na izgradnji parkirališta u Naselju Slavonija I

Otvorena izložba „Kronika hrvatske gluposti“ Nika Titanika

Advent iz davnina među najljepšim u Hrvatskoj