Matej Matijević okupira balkansku estradu

Nakon korona pauze krenulo se jako nazad u posao, estradnjaci opet imaju nastupe, spotovi se štancaju kao na traci, a samim time i Brođanin Matej Matijević se priključio tom valu i ne staje s radom.

Autor: Brodportal | Datum objave: 27.08.2021
Matej Matijević okupira balkansku estradu


 Mladi Brođanin tako je nedavno izdano spot za pjesmu "Pali motore" koju je poznati beogradski hitmaker DJ Shone napravio u suradnji sa Vladom Matovićem, članom nekadašnjih megapopularnih Elitnih odreda, te makedonskim duetom 2Bona.

"Spot sam osobno režirao, snimao i editirao, te radio organizaciju samog snimanja. Spot je sniman u Beogradu na više lokacija te u FSB studiju u Novom Beogradu. U spotu je također sudjelovao sa kaskaderskim scenama na motoru najponatiji srpski kaskader Uroš Čertić koji iza sebe ima zavidnu karijeru u američkim filmovima i serijama", kaže nam Matej.

Više možete pogledati u videima ispod:

Također prije koji dan je izašao spot za Dadu Polumentu i MC Yankaa "Nema krize" sniman u Baru u Crnoj Gori koji je Matej također režirao, snimao i editirao. 

 

U pripremi je samo od onoga što može otkriti još jedan spot za duet Dado Polumenta x MC Yankoo, spot samo za MC Yankaa, dva spota za Marka Vanillu, video s nastupa na Zrću za najpoznatijeg repere trenutno u Europi Raf Camoru i Bonez MC-a, a ostalo ne bi Matej još najavljivao.

 "Također je nedavno izašao i spot koji sam snimao, ali radi manjka vremena nisam stigao editirati za balkanskog trap stara Foxa i novu buduću zvijezdu estrade Šolaju za pjesmu "Allrounder" koju je izdao poznati sve više u zadnje vrijeme komercijalan label, Bassivity Digital", otkriva Matej te nastavlja:

"Mnogo spotova je još u planu, ovu jesen svi imamo velike planove pa držite fige da nas ne zatvore opet i ne zabrane rad svima", zaključuje Matej.

Zadnje vijesti

Što je uzrok pomora ribe u kanalima Tvrđave Brod?

Otvorena izložba povodom 50 godina od prvog održanog kongresa Roma u Londonu

Odjel pedijatrije dobio još jednu vrijednu donaciju

FOTO GALERIJA

Na 14. Kukuruzijadi u Gornjima Andrijevcima podijeljeno više od 700 kuhanih kukuruza

Odana počast za sve poginule i pale branitelje

Otvorena izložba „Dopisnica kroz vrijeme – gotovo zaboravljeni način komuniciranja“

Marsonija predstavila dresove za novu sezonu

Župan Danijel Marušić i predsjednik skupštine Pero Ćosić na svečanom otvaranju Pelješkog mosta