Matej Gačić novo pojačanje Marsonije

Nakon dolaska Marka Žuljevića novo ime među bijelo-crnima je Brođanin Matej Gačić. On se vratio u Marsoniju u kojoj je bio u selekcijama mlađih i starijih pionira.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 15.07.2021
Matej Gačić novo pojačanje Marsonije


 Gačić je rođen 1995. godine i igra na poziciji zadnjeg veznog, dok je nogomet počeo igrati sa 6 godina kod Damira Ruheka u tadašnjoj Školi nogometa Brod. Nakon toga odlazi u limače Željezničara te se u isti klub vraća iz Marsonije u kojem je bio u kadetima, juniorima i jednu polusezonu u seniorima u koje ga je kao juniora stavio tadašnji trener Željezničara Braslav Ostojić. Sa Stadiona "Stanko Vlainić - Dida" Matej Gačić otisnuo se malo sjevernije u Bukovlje te je u ondašnjem Slavoncu bio punih 6 godina. Bio je među najboljim igračima Crvenih iz Bukovlja i ne samo to, već je na poziciji zadnjeg veznog jedan od ponajboljih igrača cijele Treće HNL - istok.

U prošloj sezoni postigao je 4 gola te je imao jednako toliko i asistencija. Uz veliki nogomet jednako dobar je i na futsalu te je stalni član MNK Brod 035. Mateju Gačiću želimo što manje ozljeda i neka nastavi s dobrim igrama u bijelo-crnom dresu!

Zadnje vijesti

Na autocesti A3 ozlijeđeni vozač (74) i suvozač (77)

U naletu na udarnu rupu, lakše ozlijeđen biciklist

HDZ-u 81, listi Duspara Mirko 59 i SDP-u 4 mandata na izborima za Vijeća Mjesnih odbora

FOTO GALERIJA

Obilježen Dan grada Slavonskog Broda

Motorijada opravdala očekivanja više od 4 tisuće bikera i 15 tisuća posjetitelja

Otvorena izložba Vedrana Ružića: Simfonija betona i željeza

Brodska motorijada kao nekada: Poloj ponovo bikerska republika

Otvorene Plazma Sportske igre mladih na novim pomoćnim terenima