Marsonia u Starom Slatiniku u prijateljskoj utakmici sa Svačićem

Sportski vikend koji je pred nama donosi nam nekoliko utakmica.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 22.02.2019
Marsonia u Starom Slatiniku u prijateljskoj utakmici sa Svačićem
 Prijateljsko – pripremni dvoboj odigrat će nogometaši Marsonije koji se sutra od 15 sati u Starom Slatiniku sastaju protiv domaćeg Svačića člana Prve ŽNL. Za Brođane će ovo biti predposljednja provjera prije početka nastavka prvenstva i gostovanja u Koprivnici.

Sutra će aktivni biti i kuglači. Tako se na Vijušu od 16 sati u isto vrijeme igraju dvije utakmice. Na prve 4 staze svoj susret Treće lige – istok igra Zanatlija protiv Slavonskog Banovca, dok se na preostale 4 staze sastaju kuglači Slavonca iz Bukovlja i Podravka iz Koprivnice u 18. kolu Prve B lige – sjever. 

Pred košarkašima Rekord Tima sutra od 18 sati je u Oriovcu prvenstvena utakmica 11. kola Druge lige – istok protiv Borova koje se zajedno sa Županjom i Belišćem bori za 1. mjesto. 

Košarke će biti i u nedjelju 24. veljače i to u dvorani OŠ "Dragutin Tadijanović" na Hebrangu u kojoj se igra 7. krug prvenstva Hrvatske lige za košarkaše u kolicima. U prvom susretu u 12 sati prva ekipa Broda igra protiv Varaždina, dok će nakon toga na parket i drugi slavonskobrodski sastav koji će odmjeriti snage s Varaždincima. Posljednju treću utakmicu u 15 sati međusobno igraju prva i druga ekipa KKI Brod. 

Rukometašice Broda u nedjelju, 24. veljače od 17 sati u Sportskoj dvorani Brod u 14. kolu Druge lige – sjever ugošćuju Garešnicu u derbiju donjeg dijela tablice. Bit će to prigoda Brođankama da se s pobjedom odlijepe od samog dna prvenstvene ljestvice. 

Zadnje vijesti

Mobbing - sveprisutni problem današnjice

Obilježena 85. obljetnica stradanja Sibinjskih žrtava, Dan Općine Sibinje i Dan škole

Natječaj za davanje u zakup poslovnih prostora u vlasništvu Grada Slavonskog Broda

FOTO GALERIJA

Obilježena 85. obljetnica stradanja Sibinjskih žrtava, Dan Općine Sibinje i Dan škole

Tot, Hucaljuk, nogometašice Viktorije i boksači Radničkog najbolji u Brodu

Žrtva trčanja 21,5 kilometar neznatna u odnosu na živote hrabrih seljaka koji su se borili za istinu

Održan Valentino kup 2020.

Humanitarni koncert za potrebe sibinjske osnovne škole uz natupe KUD-ova i Opće Opasnosti