Marsonia u Starom Slatiniku u prijateljskoj utakmici sa Svačićem

Sportski vikend koji je pred nama donosi nam nekoliko utakmica.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 22.02.2019
Marsonia u Starom Slatiniku u prijateljskoj utakmici sa Svačićem


 Prijateljsko – pripremni dvoboj odigrat će nogometaši Marsonije koji se sutra od 15 sati u Starom Slatiniku sastaju protiv domaćeg Svačića člana Prve ŽNL. Za Brođane će ovo biti predposljednja provjera prije početka nastavka prvenstva i gostovanja u Koprivnici.

Sutra će aktivni biti i kuglači. Tako se na Vijušu od 16 sati u isto vrijeme igraju dvije utakmice. Na prve 4 staze svoj susret Treće lige – istok igra Zanatlija protiv Slavonskog Banovca, dok se na preostale 4 staze sastaju kuglači Slavonca iz Bukovlja i Podravka iz Koprivnice u 18. kolu Prve B lige – sjever. 

Pred košarkašima Rekord Tima sutra od 18 sati je u Oriovcu prvenstvena utakmica 11. kola Druge lige – istok protiv Borova koje se zajedno sa Županjom i Belišćem bori za 1. mjesto. 

Košarke će biti i u nedjelju 24. veljače i to u dvorani OŠ "Dragutin Tadijanović" na Hebrangu u kojoj se igra 7. krug prvenstva Hrvatske lige za košarkaše u kolicima. U prvom susretu u 12 sati prva ekipa Broda igra protiv Varaždina, dok će nakon toga na parket i drugi slavonskobrodski sastav koji će odmjeriti snage s Varaždincima. Posljednju treću utakmicu u 15 sati međusobno igraju prva i druga ekipa KKI Brod. 

Rukometašice Broda u nedjelju, 24. veljače od 17 sati u Sportskoj dvorani Brod u 14. kolu Druge lige – sjever ugošćuju Garešnicu u derbiju donjeg dijela tablice. Bit će to prigoda Brođankama da se s pobjedom odlijepe od samog dna prvenstvene ljestvice. 

Zadnje vijesti

Održan prijem za istaknute brodske sportaše

Ljudska knjižnica i u Slavonskom Brodu

U Centru mladih održana konferencija povodom predstavljanja nove scenske opreme

FOTO GALERIJA

Održan koncert popularne duhovne glazbe uz Mateja Galića i mlade glazbenike iz Doma molitve

Načelnik Jelinić: "Samo će nova radna mjesta zadržati mlade u Slavoniji"

"Sjećanje na 768 poginulih branitelja iz Brodsko posavske županije nikad neće izblijediti"

Brodski ronioci u eko akciji na domaćem terenu: čistili dno rijeke Save u Slavonskom Brodu

13. DAN AVANTURE - Preko Albanije, Crne Gore, Hercegovine ... povratak u Domovinu