Marsonia u Oprisavcima sa Zadrugarom odigrala 1:1

Za jedne i druge bila je to prva pripremna utakmica

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 20.07.2019
Marsonia u Oprisavcima sa Zadrugarom odigrala 1:1


 Također prvu pripremnu utakmicu u Oprisavcima su odigrali domaći Zadrugar i Marsonia. Nakon 90. minuta dobre igre s jedne i druge strane utakmica je završila bez pobjednika 1:1. Jedini i drugi s pripremama su krenuli prije tjedan dana, dok oba trenera nisu imala sve igrače na raspolaganju. Kod Brođana u Oprisavcima nije bilo: Memovića, Mišića, Šimca, Gudelja, Katanića, Balentovića i Sivrića od standardnih igrača iz prošle sezone, dok su izostali mladi Tvrtko Čengić i Domagoj Grgić, a još uvijek je na probi u zagrebačkom Rudešu Antonio Rosandić. Već u 1. minuti ovoljetno pojačanje Bijelo – crnih iz Oriovca Mirza Jašarević uzeo je loptu domaćem stoperu te je svladao Luku Terzića za vodstvo gostiju od 1:0. Domaćin je vrlo brzo u 5. minuti došao do poravnanja kada je iskusni Tomislav Đurković povukao kontru i onda lijepo uposlio Hrvoja Živića koji je matirao Karla Krijana za 1:1. Pokazalo se da je to bio i konačan ishod ove zanimljive utakmice u kojoj je bilo dobrih poteza, lijepih proigravanja, puno trke, dinamike i borbenosti tako da oba trenera mogu biti zadovoljna s ovom kontrolnom utakmicom. Nakon 9. godina nogometaši Zadrugara iz Oprisavaca ponovno će nastupati u Četvrtoj ligi koja ima naziv Međužupanijska i u kojoj su klubovi s područja Brodsko – posavske i Požeško – slavonske županije. U odnosu na prošlu sezonu u Zadrugaru je u igračkom kadru došlo do samo jedne promjene, a to je dolazak vratara Fabijana Marinčića. Baš je on u drugom poluvremenu bio ključan što Marsonia u Oprisavcima nije došla do pobjede budući da je imao nekoliko dobrih obrana. Svakako najveća promjena među Zeleno – žutima je na trenerskoj klupi. Dosadašnji trener Siniša Berdalović od nove sezone bit će više u igri i na terenu, dok će momčad voditi bivši napadač Marsonije Josip Lončarević koji je svoju igračku karijeru i završio u Zadrugaru iz Oprisavaca, a sada se nakon 5. godina vraća na trenersku klupu.

Marsonia je u Oprisavcima igrala u sastavu: Krijan – Dančević, čanić, Bundavica, Begić – Efremovski, Letica, Baričević, Jašarević – Mirković, J. Grgić. (u drugom poluvremenu još su igrali: Garić, Lucić, Matanović, Dorić, Špoljar, Miloš, Đurković, Opačak i Zarezowsky).

Slijedeću pripremnu utakmicu nogometaši Marsonije odigrat će u subotu, 27. srpnja na tradicionalnom Memorijalu „Tomislav Buhač“ u Donjim Andrijevcima protiv Slavije iz Pleternice. Na ovom turniru drugi polufinalni par su domaći Tomislav (Donji Andrijevci) i novi trećeligaš Graničar (Županja).

Zadnje vijesti

Održan 1. Ljetni dječji nogometni "Legen kup 2019"

Azil "Sretna šapica" udovoljava uvjetima propisanim za sklonište za životinje

I dalje se možete prijaviti za bespovratne potpore Brodsko-posavske županije za poduzetnike

FOTO GALERIJA

Tea Pavičić spremna za izbor za Miss Hrvatske

Radovi na izgradnji Kuće tambure teku prema planu

Pobjednik 2. sibinjske Čobanijade je Stjepan Bertović

Blagdan Velike Gospe u znaku proslave 25 godina osnutka župe Uznesenja Marijina

Započeli radovi na rekonstrukciji Zagrebačke ulice u Brodskom Varošu