Marsonia u Oprisavcima sa Zadrugarom odigrala 1:1

Za jedne i druge bila je to prva pripremna utakmica

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 20.07.2019
Marsonia u Oprisavcima sa Zadrugarom odigrala 1:1


 Također prvu pripremnu utakmicu u Oprisavcima su odigrali domaći Zadrugar i Marsonia. Nakon 90. minuta dobre igre s jedne i druge strane utakmica je završila bez pobjednika 1:1. Jedini i drugi s pripremama su krenuli prije tjedan dana, dok oba trenera nisu imala sve igrače na raspolaganju. Kod Brođana u Oprisavcima nije bilo: Memovića, Mišića, Šimca, Gudelja, Katanića, Balentovića i Sivrića od standardnih igrača iz prošle sezone, dok su izostali mladi Tvrtko Čengić i Domagoj Grgić, a još uvijek je na probi u zagrebačkom Rudešu Antonio Rosandić. Već u 1. minuti ovoljetno pojačanje Bijelo – crnih iz Oriovca Mirza Jašarević uzeo je loptu domaćem stoperu te je svladao Luku Terzića za vodstvo gostiju od 1:0. Domaćin je vrlo brzo u 5. minuti došao do poravnanja kada je iskusni Tomislav Đurković povukao kontru i onda lijepo uposlio Hrvoja Živića koji je matirao Karla Krijana za 1:1. Pokazalo se da je to bio i konačan ishod ove zanimljive utakmice u kojoj je bilo dobrih poteza, lijepih proigravanja, puno trke, dinamike i borbenosti tako da oba trenera mogu biti zadovoljna s ovom kontrolnom utakmicom. Nakon 9. godina nogometaši Zadrugara iz Oprisavaca ponovno će nastupati u Četvrtoj ligi koja ima naziv Međužupanijska i u kojoj su klubovi s područja Brodsko – posavske i Požeško – slavonske županije. U odnosu na prošlu sezonu u Zadrugaru je u igračkom kadru došlo do samo jedne promjene, a to je dolazak vratara Fabijana Marinčića. Baš je on u drugom poluvremenu bio ključan što Marsonia u Oprisavcima nije došla do pobjede budući da je imao nekoliko dobrih obrana. Svakako najveća promjena među Zeleno – žutima je na trenerskoj klupi. Dosadašnji trener Siniša Berdalović od nove sezone bit će više u igri i na terenu, dok će momčad voditi bivši napadač Marsonije Josip Lončarević koji je svoju igračku karijeru i završio u Zadrugaru iz Oprisavaca, a sada se nakon 5. godina vraća na trenersku klupu.

Marsonia je u Oprisavcima igrala u sastavu: Krijan – Dančević, čanić, Bundavica, Begić – Efremovski, Letica, Baričević, Jašarević – Mirković, J. Grgić. (u drugom poluvremenu još su igrali: Garić, Lucić, Matanović, Dorić, Špoljar, Miloš, Đurković, Opačak i Zarezowsky).

Slijedeću pripremnu utakmicu nogometaši Marsonije odigrat će u subotu, 27. srpnja na tradicionalnom Memorijalu „Tomislav Buhač“ u Donjim Andrijevcima protiv Slavije iz Pleternice. Na ovom turniru drugi polufinalni par su domaći Tomislav (Donji Andrijevci) i novi trećeligaš Graničar (Županja).

Zadnje vijesti

Kako su se do sada škole snašle u covid situaciji?

Suvremena plesna predstava "Prostor ni ja" u Galeriji Ružić

Nevjerojatna polusezona nogometaša Omladinca iz Gornje Vrbe!

FOTO GALERIJA

Napreduju radovi na izgradnji novog objekta „Kuće sretnih ciglica“

Turistička zajednica Brodsko-posavske županije predstavlja običaje slavonskog sela

Katarina Marjanović samostalno objavila prvu knjigu "Na putu prema sebi", skup istinitih priča iz života Slavonke u Zagrebu

Zapaljena prva adventska svijeća - početak Adventa iz davnina u Slavonskom Brodu

Gimnastičarke i gimnastičari Sokola uspješni na Državnom prvenstvu