Marsonia, Sloga i Oriolik kreću s proljetnim dijelom prvenstva

Sutra će sva tri kluba iz Brodsko – posavske županije koja se natječu u Trećoj HNL – sjeveroistok krenuti u nastavak prvenstva.

Autor: Ivan Čalić | Datum objave: 01.03.2019
Marsonia, Sloga i Oriolik kreću s proljetnim dijelom prvenstva


 Samo će Oriolik sutra od 15 sati biti domaćin, dok će Marsonia i Sloga iz Nove Gradiške na gostovanja. U Oriovcu sutra gostuje Belišće, dok će u isto vrijeme Marsonia u Koprivncu, a novogradiška Sloga u Ždralove kod domaće Mladosti.

Sutra će svoje prvenstvene utakmice u 10. kolu Prve B lige – istok igrati oba slavonskobrodska ženska odbojkaška kluba. Tako je u dvorani Vijuš sutra dvostruki program pa se tako od 17 sati sastaju Posavina Brod i Vinkovci, a nakon njih u 20 sati Kolonija i Vallis Aurea iz Požege. 

Bit će vrlo zanimljivo sutra na kuglani Vijuš budući se od 15 sati igra derbi Druge lige – sjeveroistok za žene u kojem se sastaju dvije vodeće ekipe prvenstva, domaći Obrtnik i Osijek '97. Tko u ovom susretu dođe do pobjede bit će jako blizu osvajanja 1. mjesta i plasmana u Prvu ligu.

Na istom mjestu, ali od 16 sati svoj dvoboj u 19. kolu Prve B lige – sjever igraju kuglači Slavonca iz Bukovlja kojima je protivnik Sirela iz Bjelovara koja se nalazi na pretposljednjem mjestu. Bit će to za Slavonac ključna utakmica za ostankom u Prvoj B ligi.

Sutra se u dvorani Brod od 15 pa sve do 19 sati igra 13. krug prvenstva Prve Hrvatske rukometne lige za dječake skupina istok u kojem se mladi rukometaši Broda od 15 sati sastaju sa Đakovom, dok dan završavaju s utakmicom od 18 sati protiv Ivana iz Starih Mikanovaca. U 16 sati sastaju se Slavija iz Starog Petropvog Sela i Ivan, a nakon njih u 17 sati Đakovo i Slavija.

Rukometa će biti i u nedjelju, 3. ožujka kada će se u Sportskoj dvorani Brod igrati utakmica 12. kola Druge lige – istok u kojoj će četvrtoplasirani Brod ugostiti vodeću Požegu.

Zadnje vijesti

Fond za zaštitu okoliša građanima osigurao 20 milijuna kuna za proizvodnju energije na krovovima kuća

Oriovački hUMOhod 29. rujna

Uspješan vikend za Brođane u Karlovcu

FOTO GALERIJA

Održan koncert popularne duhovne glazbe uz Mateja Galića i mlade glazbenike iz Doma molitve

Načelnik Jelinić: "Samo će nova radna mjesta zadržati mlade u Slavoniji"

"Sjećanje na 768 poginulih branitelja iz Brodsko posavske županije nikad neće izblijediti"

Brodski ronioci u eko akciji na domaćem terenu: čistili dno rijeke Save u Slavonskom Brodu

13. DAN AVANTURE - Preko Albanije, Crne Gore, Hercegovine ... povratak u Domovinu