Marsonia, Sloga i Oriolik kreću s proljetnim dijelom prvenstva

Sutra će sva tri kluba iz Brodsko – posavske županije koja se natječu u Trećoj HNL – sjeveroistok krenuti u nastavak prvenstva.

Autor: Ivan Čalić | Datum objave: 01.03.2019
Marsonia, Sloga i Oriolik kreću s proljetnim dijelom prvenstva
 Samo će Oriolik sutra od 15 sati biti domaćin, dok će Marsonia i Sloga iz Nove Gradiške na gostovanja. U Oriovcu sutra gostuje Belišće, dok će u isto vrijeme Marsonia u Koprivncu, a novogradiška Sloga u Ždralove kod domaće Mladosti.

Sutra će svoje prvenstvene utakmice u 10. kolu Prve B lige – istok igrati oba slavonskobrodska ženska odbojkaška kluba. Tako je u dvorani Vijuš sutra dvostruki program pa se tako od 17 sati sastaju Posavina Brod i Vinkovci, a nakon njih u 20 sati Kolonija i Vallis Aurea iz Požege. 

Bit će vrlo zanimljivo sutra na kuglani Vijuš budući se od 15 sati igra derbi Druge lige – sjeveroistok za žene u kojem se sastaju dvije vodeće ekipe prvenstva, domaći Obrtnik i Osijek '97. Tko u ovom susretu dođe do pobjede bit će jako blizu osvajanja 1. mjesta i plasmana u Prvu ligu.

Na istom mjestu, ali od 16 sati svoj dvoboj u 19. kolu Prve B lige – sjever igraju kuglači Slavonca iz Bukovlja kojima je protivnik Sirela iz Bjelovara koja se nalazi na pretposljednjem mjestu. Bit će to za Slavonac ključna utakmica za ostankom u Prvoj B ligi.

Sutra se u dvorani Brod od 15 pa sve do 19 sati igra 13. krug prvenstva Prve Hrvatske rukometne lige za dječake skupina istok u kojem se mladi rukometaši Broda od 15 sati sastaju sa Đakovom, dok dan završavaju s utakmicom od 18 sati protiv Ivana iz Starih Mikanovaca. U 16 sati sastaju se Slavija iz Starog Petropvog Sela i Ivan, a nakon njih u 17 sati Đakovo i Slavija.

Rukometa će biti i u nedjelju, 3. ožujka kada će se u Sportskoj dvorani Brod igrati utakmica 12. kola Druge lige – istok u kojoj će četvrtoplasirani Brod ugostiti vodeću Požegu.

Zadnje vijesti

Zdravko Mamić iz Brlog Predstavlja objavio spot za novu pjesmu "Ulicama grada"

Međužupanijsko natjecanje u vožnji motornog vozila održano u brodskoj Industrijsko-obrtničkoj školi

Mohamed Mo Cherif ostaje u Marsi

VIJESTI

VIDEO

Međužupanijsko natjecanje u vožnji motornog vozila održano u brodskoj Industrijsko-obrtničkoj školi

FOTO GALERIJA

Žrtva trčanja 21,5 kilometar neznatna u odnosu na živote hrabrih seljaka koji su se borili za istinu

Održan Valentino kup 2020.

Humanitarni koncert za potrebe sibinjske osnovne škole uz natupe KUD-ova i Opće Opasnosti

Šezdesetak jahača na 8. pokladnom jahanju u Općini Oriovac

Prisegnuo 27. naraštaj ročnika na dragovoljnom vojnom osposobljavanju