Marsonia protiv Junaka iz Sinja u kvalifikacijama

Bijelo – crni nisu imali sreće u ždrijebanju parova za popunu Druge HNL

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 03.07.2020
Marsonia protiv Junaka iz Sinja u kvalifikacijama


 Ono što su najmanje prižekljivali – to je i dogodilo !!! Nogometaši Marsonije u kvalifikacijama za Drugu HNL igrat će dvije utakmice protiv Junaka iz Sinja. Prvi susret igra se u subotu, 11. srpnja u Slavonskom Brodu od 18 sati, a uzvrat je tjedan dana kasnije u Sinju. Momčad Junaka osvojla je naslov prvaka u Trećoj HNL – jug s 2 boda više ispred Splita. Ekipa iz Sinja ima nekoliko dobrih igrača među kojima se ističu najbolji strijelci kluba Leon Andrić i Stipe Barać. Bijelo – crni imaju problem što je kapetan Marko Čanić ima neugodnu rupturu lista i bit će jako upitan za nastup u prvoj utakmici protiv Junaka. Zato će ako nju propusti sigurno biti spreman za uzvrat koji će biti puno važniji pogotovo ukoliko Marsonia na svom terenu ostvari povoljan rezultat. Njega će zamjeniti dokapetan Hrvoje Mišić koji je s 9 golova u prošloj prekinutoj sezoni bio prvi strijelac Brođana, dok je on uz Dajana Šimca po godinama među iskusnijim igračima.

- Mi u ovim kvalifikacijama nemamo što puno izgubiti. To su utakmice u kojima se ide 200 % i koje uvijek privlače pozornost gledatelja. Kako se prva utakmica igra kod nas, ne sumljam da će na našem domaćem terenu biti nekoliko tisuća gledatelja. Naravno da ćemo uz njihovu podršku nastojati zabilježiti što bolji rezultat koji će nam osigurati nešto lakši uzvrat. Međutim, u Sinju i općenito uvijek na gostovanjima u Dalmaciji je jako teško igrati stoga će nam ovih 180 minuta pokazati tko je uistinu bolja momčad, mi ili Junak. Nećemo se previše opterećivati s njima, već ćemo igrati svoju igru i više gledati sebe. Ovo je prilika koju ćemo pokušati iskoristiti kako bi opravdali sve ono što su mnogu uložili za dobivanje licence za Drugu ligu. - rekao nam je nakon izvlačenja parova prvi strijelac Marse u prošloj prekinutoj sezoni Hrvoje Mišić.  

Napokon se sada doznao protivnik Marsonije u kvalifikacijama i termini kao i prvi domaćin ovih utakmica, dok se svi u Slavonskom Brodu nadaju da će ovoga ljeta Bijelo – crni na uzvratu u gradu alke S inju pogoditi u sridu.

 

Zadnje vijesti

Brođani rade kućicu za obitelj iz Nebojana

43 nove pozitivne osobe u Brodsko-posavskoj županiji, jedna preminula osoba od covid-19

Završena opsežna obnova još jednog dijela novogradiške bolnice

FOTO GALERIJA

Što vatrogasci rade u slučaju potresa?

Vatrogasci nastavljaju sa sanacijom u Sisačko-moslavačkoj županiji

Vatrogasci spasili 30 građana iz ruševina

Napreduju radovi na uređenju Kuće Brlić

Dodijeljena županijska priznanja i nagrade za 2020. godinu