Marsonia najavljuje povratak u elitu!

'Crno-bijeli' će imati proljeće istine. Klub u kojem su karijeru počinjali slavni Vatreni Ivica Olić i Mario Mandžukić užurbano radi na povratku prvoligaškog nogometa u Slavonski Brod, ali prvo moraju 'riješiti' 3. HNL.

Autor: Brodportal | Datum objave: 01.02.2018
Marsonia najavljuje povratak u elitu!


 Nogometni ponos Slavonskog Broda, NK Marsonia, naporno radi na svom povratku u drugi razred hrvatskog nogometa. Trenutno obitavaju u 3. HNL istok gdje zauzimaju sedmu poziciju, ali uz zaostatak od četiri boda za vodećim BSK-om iz Bijelog Brda, piše 24sata.hr.

Ambicije slavonskog kluba su najviše moguće, žele se što je moguće prije vratiti u 1. HNL gdje nisu bili od 2004. Od tada do danas igrali su i u županijskom rangu gdje su proslavili stoti rođendan, ali danas je situacija znatno bolja pa su i ambicije porasle.

Na službenoj Facebook stranici kluba osvanula je objava u kojoj su se pohvalili dobivenom licencom za natjecanje u 2. HNL od sljedeće sezone te jasnom najavom: 

- Spremni za ulazak u 2. HNL!

Ambiciozni trećeligaš iz grada kraj Save krajem je jeseni za trenera doveo legendu HNL-a Roberta Špehara koji je odmah nanizao nekoliko upečatljivih rezultata koji su klubu pomogli da uhvati priključak za vrhom poslije slabijeg starta.

Stigla su i pojačanja poput Brune Bobana koji je igrao u 1. HNL za NK Zagreb, a najzvučniji je dolazak Marija Ćubela, igrača koji također donosi prvoligaško iskustvo, budući da je igrao u Rudešu.

Prve dvije pozicije vode u drugoligaško društvo i 'crno-bijeli' će imati proljeće istine. Klub u kojem su karijeru počinjali slavni Vatreni Ivica Olić i Mario Mandžukić užurbano radi na povratku prvoligaškog nogometa u Slavonski Brod.

Zadnje vijesti

Za Rekord Tim 3 domaće pobjede

VIDEO Mate Bulić: "Kada dođem u Slavoniju, osjećam se kao doma"

Beauty lounge RITUAL by Marko Zirdum pretvara snove o sjajnoj i njegovanoj kosi u stvarnost

NAJČITANIJE DANAS

Zabava Udruge "Prsten"

VIDEO Mate Bulić: "Kada dođem u Slavoniju, osjećam se kao doma"

FOTO GALERIJA

Veleučilište u Slavonskom Brodu potpisalo ugovore o stipendiranju s osam studenata

U tijeku radovi na izgradnji novog gradskog dječjeg vrtića u Kažotićevoj ulici

Obilježena 84. obljetnica stradanja Vrbsko-ruščičkih žrtava

Pljeskom ispraćeni mladi Brođani, Zagrepčani i Zadrani

Trešnjevka prejaka za Brod na Savi