Marsonia krenula s pripremama za proljetni dio sezone

Nogometni trećeligaši iz Brodsko – posavske županije koji se natječu u Trećoj HNL ovih dana kreću pripreme za nastavak sezone.

Autor: Brodportal | Datum objave: 21.01.2019
Marsonia krenula s pripremama za proljetni dio sezone


 Od sva 3 kluba prvi je pripreme počeo Oriolik iz Oriovca, dok je na prvom okupljanju trener Robert Dujić imao 21. igrača. Opravdano je izostao samo Valentino Kuzmić, dok nitko od igrača iz prošle jeseni nije napustio klub. Jedino novo ime je povratnik nakon 6. mjeseci Luka Đerek koji se među Crvene vratio iz Marsonije. Oriolik u plan u ima za odigrati 6 pripremnih utakmica, a prva je ovog vikenda kada je na rasporedu međusobni ogled. Za sada su dogovorene utakmice s Kutjevom (2. veljače) i Marsonijom (9. veljače), dok je u planu i susret protiv prvoligaša Gorice.

Nogometaši Marsonije danas su krenuli u pripreme za nastavak sezone, a prvo okupljanje obavio je Damir Ruhek koji je bio pomoćnik dosadašnjem treneru Domagoju Kosiću. On je otišao u drugu ekipu zagrebačkog Dinama u kojem će biti pomoćnik prvom treneru Igoru Jovičeviću. Prvi izbor za trenera Marsonije je Braslav Ostojić koji bi se do sutra trebao izjasniti preuzima li ponovno matični klub. Od igrača među Bijelo – crnima od ranije više nisu: Mihaljević, Kalanj, Prodanović, Bundavica, Đerek, Begić, Erić i Radelić - Žarkov, dok je od novih imena stigao samo povratnik u klub Bruno Katanić. Tijekom priprema i kad bude poznat novi trener bit će i novih imena u igračkom kadru Marsonije.

Nogometaši Sloge iz Nove Gradiške u pripreme kreću u srijedu, 23. siječnja, dok će u nastavku sezone ekipa trenera Ive Babića biti oslabljena za odlazak najboljeg strijelca Filipa Bungića koji je prešao u Čepin. Također je odlazak najavio i Filipović tako da uprava Sloge intenzivno radi na dovođenju novih igrača i popunjavanjem rostera za drugi dio prvenstva u kojem će ekipa iz Nove Gradiške pokušati sačuvati trenutni položaj na tablici.

Zadnje vijesti

Ponavljačica prometnih prekršaja isključena iz prometa

Taksijem došao od Pule do Broda pa pobjegao ne plativši račun

Održana 1. „Zlatna bućka“ u sportskom ribolovu

FOTO GALERIJA

Kroz projekt "Stronger" do znanja potrebnih za proizvodnju, prodaju i promociju proizvoda ljekovitog i aromatičnog bilja

Među Bijelo–crne vratili se Bundavica i Mirković, novo ime Jašarević

Eva Plavšić i Filip Beketić - najljepši snaša i momak 53. Đakovačkih vezova

Fra Josip Ivkić, novozaređeni svećenik franjevac, proslavio svoju mladu misu

FOTOGALERIJA - UŠR Petnja organizirala 3. Malu školu ribolova za djecu