Marsonia i Oriolik u finalu memorijalnog turnira u Ruščici

Zvonko Mikolčević, Darko Iličić, Ivica Jerković, Miro Lucić, Luka Štrk i Andrija Mirković prvi su poginuli branitelji iz Domovinskog rata s područja općine Klakar.

Autor: Ivan Čalić | Datum objave: 29.07.2018
Marsonia i Oriolik u finalu memorijalnog turnira u Ruščici
 U spomen na njihovu žrtvu i ove se godine održava 27. Memorijalni nogometni turnir „Zvonko Mikolčević“, koji nosi ime prvog poginulog branitelja s područja Brodsko-posavske županije.

Svečanom otvorenju turnira prethodilo je polaganje vijenaca u znak sjećanja na sve poginule, umrle i nestale branitelje na spomen obilježju u Ruščici.Sudionici 27. Memorijalnog turnira „Zvonko Mikolčević“ su NK "Oriolik" iz Oriovca, HNK "Vukovar 1991" iz Vukovara, brodski NK "Marsonia" i HNK "Cibalia" iz Vinkovaca.

Oriolik je s 2_1 pobjedio oslabljeni Vukovar 1991. Vukovarci su poveli u 15. minuti pogotkom Marinčića, izjednačio je Mijić u 45., a za pobjedu Oriovčana precizan je bio Jurić. u 81. minuti.

U drugoj utakmici slavila je Marsonija protiv višestrukih osvajača ovog turnira, vinkovački Cibalije. Za Brođene je zabio Sivrić i to u 71. i 77. minuti za konačnih 2:0.

Danas se u 18 sati igra utakmica za 3. mjesto između Vukovara 1991 i Cibalije, a finale u 20 sati između Marsonije i Oriolika.

Zadnje vijesti

Za kraj drugog kruga prvenstva remi protiv Španjolske

Kako Brođani komentiraju ulaganja u komunalnu infrastrukturu u Slavonskom Brodu?

Kadetkinje Murse prekinule dominaciju Broda na Savi

FOTO GALERIJA

Potpisani ugovori za čak 79 stipendija studenata Veleučilišta u Slavonskom Brodu

Vučković i Šarčević predstavljaju Brodsko-posavsku županiju u Berlinu

Robotičari iz Connect IT nastupili na FLL natjecanju zagrebačkog FER-a

Tradicija u službi razvoja turizma

FOTO - Više od 50 jahača na 4. Pokladnom jahanju u Velikoj i Maloj Kopanici