Marsonia i Olimpik na kontrolnom mjerenju za reprezentaciju

Proteklog vikenda u Zagrebu na jezeru Jarun održano je kontrolno mjerenje za sastav reprezentacije Hrvatske na kojemu su nastupili članovi dvije ekipe iz Slavonskog Broda, KKK Marsonia i KK Olimpik.

Autor: BrodPortal | Datum objave: 06.05.2014
Ekipa Olimpika nastupila je s 5 članova. Antun Novaković rutinski je odradio sve svoje utrke, naime osvojio je tri uvjerljiva prva mjesta. Od ostalih sportaša valja istaknuti Marina Lipovca koji je nastupio u kategoriji seniora do 23 godine. Marin je na 500 metra osvojio prvo mjesto što je na 1000 metara još jednom potvrdio da je trenutno najbolji senior u državi. Kajakašica Brigita Bakić nastupila je na 1000, 500 i 200 metra te na sve tri utrke osvojila 2. mjesto iza predstavnice Zagrebačkog kluba Matija Ljubek. Emil Barišić okitio se jednim prvim i jednim trećim mjestom u kategoriji juniora kanuista. Nastupio je i senior kanuist Antonio Martić koji je nastupio u dvije utrke te doveslao do prvog i drugog mjesta.

Za KKK Marsonia nastupili su kanuisti Štefo Lutc (senior), Marin Alfeldi, Petar Starčević (juniori) i kajakaši Alen Nezić i Alen Durak (kadeti) i kajakašica Vanesa Tot (juniorka). Štefo Lutz vozio je na 200, 500 i 1000 metara u kategoriji stariji seniora gdje osvojio prva mjesta. Marin Alfredi bio je treći na 200, drugi na 500 i 1000 metara. Petar Starčević osvojio je treće mjesto 1000 i četvrto na 200 metara. Alen Nezić i Alen Durak odvezli su 200, 500 i 1000 metara kao prvi. Vanesa Tot bila je druga na 200, treća na 500 i 1000 metara. Antonio Martić bio je drugi u utrci na 5000 metara.

Nakon zbira rezultata i izveslanih vremena direktor reprezentacije Nikica Ljubek i trener reprezentacije prof. Vinko Mijočević sastavili su popis sportaša za nadolazeće natjecanje koje je na rasporedu već nadolazećeg vikenda kada se putuje u Mađarsku u grad Szolnok. Slavonski Brod predstavljat će Brigita Bakić i Antun Novaković, a uz njih na put ide i brodski trener, pomoćni trener Olimpika Vedran Božić. U reprezentaciju je još ušao i Marin Lipovac kojeg prvo natjecanje očekuje 31.05. u Slovačkoj (Piestany).

Zadnje vijesti

Pismo nadbiskupa Hranića o slavlju Velikoga tjedna i vazmenog trodnevlja

Virtualna akcija #GrančicaMira Mladeži HDZ-a Brodsko-posavske županije

Dvije novooboljele osobe od bolesti Covid-19, još jedan zdravstveni djelatnik pozitivan

FOTO GALERIJA

Potresi u Zagrebu: Velike štete, ima ozlijeđenih

Županijska smotra LiDraNo 2020. i ove godine okupila mlade kreativce

Od kola do sevdalinki Nedžada i Hanke i slavonskog "štiha" Kiće Slabinca

Obilježena 28. obljetnica osnutka 101. bosanskobrodske brigade HVO-a

Važna pobjeda Marsonije u Županji