Marsonia bolja od Svačića u prvoj pripremnoj utakmici

U svojoj prvoj pripremnoj utakmici nogometaši Marsonije sinoć su u Garčinu s 3:2 bili bolji od Svačića iz Starog Slatinika koji će u novoj sezoni Međužupanijske lige Brod / Požega biti među glavnim favoritima za naslov.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 22.07.2021
Marsonia bolja od Svačića u prvoj pripremnoj utakmici


 Novi trener Bijelo – crnih Hrvoje Bušić u ovoj utakmici nijem ogao računati na: Balentovića, Sivrića, Mišića, Bačića i Žuljevića koji su dobili poštede. S druge strane niti Svačić nije bio kompletan, dok je između ostalih kod njih izostao Tomislav Žuljević, veliko ovoljetno pojačanje. Prvi su do vodstva već u 6. minuti preko Luke Panijana došli Narančasti iz Starog Slatinika, a onda je Marsonia u svega 6 minuta napravila preokret. Prvo je u 23. minuti povratnik iz zaprešićkog Intera Mirza Jašarević poravnao na 1:1, a onda je novi igrač Drago Maksimović u 29. minuti pogodio za vodstvo Marsonije.

U drugom poluvremenu vrlo dobri sastav Marija Tadića iz Starog Slatinika uspio je preko Nižića u 70. minuti izjednačiti na 2:2, a onda je u 82. minuti mladi junior Bijelo – crnih Emir Puzić bio precizan za 3:2 i pobjedu Marsonije u Garčinu nad Svačićem u obostrano vrlo dobroj utakmici.

Zadnje vijesti

Održani 24. po redu Rešetarački susreti pjesnika

Marsonia slavila na gostovanju u Pleternici unatoč igraču manje i ranom vodstvu domaćih

30. obljetnica osnutka 121. brigade HV Nova Gradiška

FOTO GALERIJA

SIkirevački motivi rame uz rame s najboljim hrvatskim i europskim čipkama

Dovršavaju se infrastrukturni radovi na Kući Brlić

Započelo postavljanje umjetne trave na pomoćnim terenima stadiona kraj Save

10. Dječji sajam oduševio najmlađe Brođane

Novogradiški "Trenkovci" na vikendu na otoku Pagu kao priprema za Vinkovačke jeseni