Marsonia bez većih promjena krenula s pripremam za proljetni dio sezone

Nakon dva mjeseca s pripremama za nastavak sezone u Trećoj ligi – istok krenuli su Marsonia i Oriolik. Ono što je najvažnije za oba kluba, a to da nije bilo velikih promjena u igračkim postavama. Razlog tome i da više nema zimskog prijelaznog roka, odnosno igrač može prijeći u novi klub samo u slučaju dobivanja ispisnice iz svog kluba.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 19.01.2020
Marsonia bez većih promjena krenula s pripremam za proljetni dio sezone
 Jesenski prvaci na trećeligaškom istoku nogometaši Marsonije krenuli su s pripremama za nastavak sezone. Prema običaju igračima su se kratko obratili izvršni predsjednik Petar Bašić i trener Braslav Ostojić koji je sa svojim najbližim suradnicima Damirom Ruhekom i Ivanom Principom momčad poveo na lagani trening.

Na prvom okupljanju pojavila su se 22 nogometaša među kojima su opravdano bili odsutni: Marko Čanić, Matej Sivrić, Damir Mirković i Karlo Baričević. Klub su napustili: Mohamed Mo Cherif koji je otišao u drugoligaša Rudeš, dok među Bijelo – crnima više nisu Lorenzo Querimi i Ismael Isnac. Na prvom okupljanju nisu bili Dino Bundavica i Faruk Inanc s kojima se pregovara o nastavku suradnje. Tako su na prvom okupljaju bili: Memović, Balentović, Šimac, Mišić, Prodanović, Begić, Katanić, Letica i Jašarević od seniora te juniori: Krijan, Lucić, Garić, Dančević, Grgić, Špoljar, Miloš, Jurčević, Tušinec, Đurković, Dorić, Stojanović i Matanović. Od juniora opravdano su izostali Čengić i Zarezovski.

Za sada je jedino novo ime među Bijelo – crnima napadač Mario Bačić koji ima 23. godine i koji je do sada nastupao za Županijskog prvoligaša Zvonimir iz Donje Vrbe. On se vratio u Marsoniju s obzirom da je bio u kadetima i juniorima i to baš kod trenera Ostojića.

Uz Bačića velika želja Marsonije je dolazak napadača Tomislava Žuljevića iz požeške Slavonije, međutim, klubovi se moraju dogovoriti oko njegove istupnice. Klubu je ponuđen član mlade reprezentacije Latvije koji ulazi u skupinu mlađih igrača te igra na poziciji koju je pokrivao Mohamed Mo Cherif. Bijelo – crne od početka nastavka prvenstva čeka težak raspored i utakmica više na gostovanju.

Tijekom priprema nogometaši Marsonije imaju dogovoreno 6 prijateljskih utakmica koje će igrati protiv: Slavije iz Pleternice (25. siječnja), požeške Slavonije (1. veljače), Zrinskog iz Jurjevca (8. veljače), Mladost iz Sibinja (9. veljače), Čepina (15. veljače), dok je generalka 22. veljače u Mađarskoj protiv Pečuha.

Zadnje vijesti

Nove magistre i magistri sestrinstva; prilike za edukaciju imaju, no, hoće li im se isplatiti u Hrvatskoj?

Imenovan ‘kontrolor krize’ u Đuri Đakoviću

Opsežni radovi postojećim i novim objektima "Kuće sretnih ciglica" u europskom projektu vrijednom više od 10 milijuna kuna

VIJESTI

2. SVEČANA PROMOCIJA FAKULTETA ZA DENTALNU MEDICINU I ZDRAVSTVO

Nove magistre i magistri sestrinstva; prilike za edukaciju imaju, no, hoće li im se isplatiti u Hrvatskoj?

FOTO GALERIJA

Opsežni radovi postojećim i novim objektima "Kuće sretnih ciglica" u europskom projektu vrijednom više od 10 milijuna kuna

Biskup Milan Stipić blagoslovio kupolu crkve i temelj nove župne kuće brodske grkokatoličke župe

Ruščicom projahalo 65 pokladnih jahača iz svih krajeva Slavonije

FOTOGALERIJA - Više od 60 pokladnih jahača defiliralo perkovačkim šorovima

Uz 85. obljetnicu odana počast vrbsko-ruščičkim žrtvama