Marko Stepić novi trener Omladinca iz Starog Topolja

Ove zime u Starom Topolju imenovali trećeg trenera u ovoj sezoni.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 23.01.2021


 Ove zime nekoliko klubova u natjecanju Prve Županijske nogometne lige – skupine istok promjenilo je trenera. Tako bi se od nastavka prvenstva ako do njega dođe na klupama: Podcrkavlja (Željko Tadijanović), Garduna iz Garčina (Mladen Ivanković), Slavonca iz Gornje Bebrine, Zvonimira iz Donje Vrbe (Donald Družijanić) i Omladinca iz Starog Topolja (Marko Stepić) trebali pojaviti novi treneri. Rekorder je Omladinac iz Starog Topolja koji je ove zime dobio već trećeg trenera u ovoj sezoni.

U Omladincu iz Starog Topolja novu sezonu u istočnoj skupini Prve ŽNL počeo je Ivan Perić iz Đakova koji je nastavio posao od sezone prije kada je u ožujku prekinuto prvenstvo. Već nakon prvih 5. kola i 4 odigrane utakmice došlo je do promjene trenera u Starom Topolju. Tako je nakon domaćeg poraza s 1:0 od trenutno drugoplasirane Posavine iz Velike Kopanice s klupe otišao Perić. Umjesto njega po treći put u klub se vratio Antun Jeleč koji je napravio pomake u igri, ali i u rezultatima. Međutim, on nije želio nastaviti suradnju te je klub pronašao najbezbolnije riješenje. Naime, za trenera je postavljen dosadašnji igrač Marko Stepić koji je ove jeseni vodio Sapce, dok je igrao u Topolju.

U novoj sezoni skupine istok Prve ŽNL Omladinac iz Starog Topolja imao je za cilj plasman u gornji dio prvenstvene ljestvice. To su i ostvarili s plasmanom na 5. mjesto s 22 boda te u 13 utakmica imaju 7 pobjeda, jednu neodlučenu i 5 poraza. U klubu s učinkom nisu pretjerano zadovoljni iz razloga što smatraju da su mogli i morali više pogotovo u početku kada su prosuli nekoliko bodova, a imali su i utakmicu više na domaćem terenu.

Ove jeseni Marko Stepić je igrao za Topolje, dok je bio trener u Sapcima, međutim, sada ga očekuje situacija da će biti igrač i trener. Stoga će sada biti bliže igračima, ali s klupe možda neće imati dobar pregled igre na terenu. Tijekom ove zime uz novog trenera u Omladinac se iz Bickog Sela vratio Damir Bosanac, dok će uskoro biti još dolazaka novih igrača. Prva želja je dovesti napadača pogotovo što je najbolji strijelac kluba Ivan Lišćuk koji nije igrao posljednjih 6 utakmica ozlijeđen i pitanje je hoće li igrati u drugom dijelu sezone. Omladinac je napustio Mislav Munjiza koji bi karijeru trebao nastaviti u Slavonskom Šamcu ili Velikoj Kopanici. U drugom dijelu sezone u Staro Topolje doći će klubovi iz: Garčina, Klakara, Tomice, Gornje Bebrine i dvije koje se bore za naslov Budainka Kolonija i Zvonimir iz Donje Vrbe kojeg će u nastavku sezone također voditi novi trener Donald Družijanić. Zato će ekipa Marka Stepića imati utakmicu više u gostima, pa ih tako očekuju putovanja u: Slavonski Šamac, Podvinje, Veliku Kopanicu, Podcrkavlje, Jaruge, Stare Perkovce i Vrpolje. Nogometaši Omladinca ostali su i u natjecanju Županijskog kupa u kojem su ove jeseni izbacili ekipe iz višeg ranga, Sikirevce i imenjaka iz Gornje Vrbe tako da ih očekuje zahtjevno proljeće.

Ako im se dozvoli treniranje plan je da se s radom počne početkom veljače, dok je želja odigrati 6 do 7 pripremnih utakmica. Pojedine su već dogovorene u Babinoj Gredi i Donjim Andrijevcima te sa Sikirevcima i Sapcima na domaćem terenu. 

Zadnje vijesti

Oriolik se plasirao u četvrtfinale Kupa Hrvatske

28 novih pozitivnih osoba u Brodsko-posavskoj županiji

Klub mladih Udruge osoba s invaliditetom "Loco Moto" uživa u zajedničkom druženju

NAJČITANIJE DANAS

Nagrada Ambasador elektroničke glazbe

Među nominiranima su dva DJ-a i jedno glazbeno izdanje iz Slavonskog Broda

FOTO GALERIJA

U Požegi započelo dragovoljno vojno osposobljavanje 29. naraštaja ročnika

Najveća općina u Brodsko posavskoj županiji obilježava svoj dan

Radio92fm i Društvo multiple skleroze dobili vrijednu donaciju Zaklade Novo sutra

Jutro zimske idile u Slavonskom Brodu

Napreduju radovi na izgradnji novog objekta "Kuće sretnih ciglica“