Mario Sepp predstavlja novi singl, autor pjesme Gibonni

Frontmen grupe Romantic predstavlja novi singl kojim se predstavlja kao solo izvođač pod umjetničkim imenom Mario Sepp, a zanimljiva je činjenica da je autor pjesme Zlatan Stipišić Gibonni.

Autor: Brodportal | Datum objave: 21.07.2018
 Grupa Romantic je na estradi već 33 godine, a uz dva samostalna albuma “Miris vremena” (1994.g.) i “Danas mi je rođendan” (2006.g.) surađivali su s velikim brojem estradnih pjevača naših prostora kao što su Mladen Grdović, Jasmin Stavros, Zlatko Pejaković i Tomislav Ivčić te nastupali diljem Hrvatske na brojnim festivalima, koncertima i radijskim i televizijskim emisijama.

Aktualni singl “Prijatelji” je obrada pjesme koja se našla na albumu prvijencu grupe pod imenom “Miris vremena” izdanog 1994.g., a novu verziju pjesme kojom se Mario Sepp predstavio kao samostalni izvođač popratio je i atraktivan videospot za kojeg je zaslužan Kristijan Gradečki i My Way Production. Gosti iz tamburaškog sastava “Bez kontrole” pridonijeli su cjelokupnoj atmosferi video uratka koji je, među ostalim, sniman u Jastrebarskom na lokaciji vinarije “Kolarić”.

Glazbu i tekst potpisuje Zlatan Stipišić Gibonni, aranžman Dragan Todorović – Buca dok je za mix i produkciju zaslužan Dragutin Smokrović – Smokva, a o samom singlu, snimanju te budućim planovima Mario je otkrio:

“Pjesma “Prijatelji” nije smatrana kao prioritetna u vrijeme izdavanja albuma te je jednostavno bila zanemarena. Smatrao sam da pjesma ima svoju publiku pa sam je ponovno snimio u novom aranžmanu i dosta bržem tempu. Samo snimanje spota trajalo je dva dana i na više različitih lokacija tako da je trebalo dosta toga uskladiti, kako tehnički tako i sa samim učesnicima u spotu. Ne mislim stati na ovoj pjesmi već pripremam i novi singl čije ime još neću odati. Mogu jedino reći da su autori Mirko Šenkovski ‘Geronimo’, koji je zaslužan za glazbu, i Štefanija Soldan, koja je napisala odličan tekst. Hoću li sa skladbom izaći samostalno ili ju snimiti u duetu ostaje još za razmisliti. U svakom slučaju se nadam da će se sluša​teljima​ i publici svidjeti.

Zadnje vijesti

Gradsko kupalište na Savi i ove godine mnogima rješenje za potrebno osvježenje od ljetnih vrućina

Jedna novooboljela osoba od SARS-CoV-2 u protekla 24 sata

Mile Maras najbolji senior, Stjepan Damjanović junior na šahovskom turniru povodom Dana pobjede

FOTO GALERIJA

Projekt Zaželi u Općini Klakar bliži se kraju nakon dvije godina nemjerljive pomoći starijim korisnicima

Članovi HKUU "Trenk" NG iznenadili nastupom na otoku Pagu

Vole je bikeri, pivoljupci, gurmani, vrijeme je da i vi otkrijete njezine ljepote

[FOTOGALERIJA] Vrpolje: novozaređeni svećenik fra Gabrijel Bošnjak proslavio svoju Mladu misu

Mladi Brođani prvaci Hrvatske u malom nogometu