Malonogometni klub "Moby Dick" iz Nove Kapele u sjećanje na stradalog suigrača u prometu organizira akciju "Netko te čeka"

Malonogometni klub "Moby Dick" iz Nove Kapele u suradnji s Policijskom upravom Brodsko posavske županije i općinom Nova Kapela organizira humanitarno-edukacijsko-sportsku akciju "Netko te čeka" koju bi u budućnosti pokušali dići na regionalnu pa čak i nacionalnu razinu.

Autor: Brodportal | Datum objave: 24.02.2020
Malonogometni klub "Moby Dick" iz Nove Kapele u sjećanje na stradalog suigrača u prometu organizira akciju "Netko te čeka"
 Ideja za ovu akciju koja će uključivati prometnu edukaciju i turnir u futsalu u MNK "Moby Dick" dobili su nakon smrti suigrača.

"Krajem prošle godine doživjeli smo veliki gubitak, izgubili smo prijatelja, suigrača i predivnu mladu osobu. Previše tuge i pitanja zašto baš on nam je bilo u glavama i nikad se nećemo s tim pomiriti, ali moramo krenuti dalje i boriti se da nam se takav gubitak nikad ne ponovi. Zato smo došli na ideju da organiziramo ovakvu akciju koju smo prvenstveno zamislili kao edukaciju svih nas i svih koji žele poslušati i cilj nam je da što više mladih ne sjedne za volan u alkoholiziranom stanju a naravno da utječemo i na mlade suvozače jer svako rješenje je bolje od sjedanja u auto s alkoholiziranim vozačem", kažu u MNK "Moby Dick".

Akcija će se održati od 26. do 29. veljače u Osnovnoj školi Antun Mihanović Nova Kapela-Batrina. U srijedu, 26.2. odžat će se predstava za djecu "Pinokio ide u pješačku školu", a u petak, 28.2. predavanje za učenike viših razreda "Korak u sigurnosti". U subotu, 29.2. u sportskoj dvorani na rasporedu je turnir u futsalu. Za vrijeme trajanja turnira PU brodsko-posavska izložit će i prezentirati svoju opremu.

"Želimo se zahvaliti PU Brodsko posavskoj koja i vodi sve edukacije te općini Nova Kapela koja je prepoznala ovu akciju i uvelike pomogla u organizaciji akcije", ističu organizatori.

Ulaz je 10 kuna, a prikupljaju se i dobrovoljni prilozi koji su namijenjeni za osobe stradale u prometnim nesrećama.

Zadnje vijesti

Novooboljela osoba u Brodsko-posavskoj županiji, bliski kontakt već poznatog slučaja

Brođanima ne smetaju rigorozne mjere protiv epidemije

Epidemija stvorila probleme i hrvatskim uzgajivačima junetine

FOTO GALERIJA

Potresi u Zagrebu: Velike štete, ima ozlijeđenih

Županijska smotra LiDraNo 2020. i ove godine okupila mlade kreativce

Od kola do sevdalinki Nedžada i Hanke i slavonskog "štiha" Kiće Slabinca

Obilježena 28. obljetnica osnutka 101. bosanskobrodske brigade HVO-a

Važna pobjeda Marsonije u Županji