Malonogometaši Broda 035 večeras gostuju u Splitu

Natjecanje u Prvoj Hrvatskoj malonogometnoj ligi došlo je do završnice prvog dijela. Do male zimske stanke ostala su još 2. kola, a na ljestvici među 12 klubova su se na vrhu izdvojila 4 najbolja kluba, dok su na dnu zaostali Potpićan Istra i Solin.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 01.12.2016
Malonogometaši Broda 035 večeras gostuju u Splitu


Iza Malonogometnog kluba Brod 035 je polusezona iznad svih očekivanja te oni s trenutnim 6. mjestom zatvaraju gornju polovicu prvenstvene ljestvice. Nitko prije početka prvenstva nije mogao očekivati da će se nakon 9. kola malonogometaši Broda 035 nalaziti na 6. mjestu na prvoligaškoj ljestvici s 12 bodova. Oni su do sada zabilježili 4 pobjede i 5 poraza od kojih su 3 domaća i to od klubova koji se bore za naslov prvaka Hrvatske. Tako su bodove u dvorani Brod uzeli aktualni prvak Nacional, pa vrlo spretno i sretno Novo vrijeme iz Makarske, dok je to u prošli petak učinio i zagrebački Futsal Dinamo. Zanimljivo da je na ljestvici razlika između vodećeg Nacionala i četvrtog Futsal Dinama samo 3 boda, dok su između njih Novo vrijeme i Split Tommy.

Ekipa trenera Ćorluke samo bod zaostaje za petoplasiranim Squareom iz Dubrovnika. Broj stranaca predstavlja problem treneru Ćorluki jer ih smiju biti samo 2 u zapisniku, dok ih on ima četvoricu. Barem da sva 4 igrača mogu biti u zapisniku, a samo 2 u terenu bilo bi puno lakše, međutim, valjda će se i to pravilo promijeniti. Gledajući statistiku Brod 035 je u 9. kola postigao ukupno 34 gola što je gotovo 4 gola po utakmici, ali je zato obrana primila 44 gola što znači skoro 5 u svakoj utakmici. Do sada je 8 igrača uključujući i golmana Tomislava Kovačevića postiglo golove u ovoj sezoni, a na vrhu prednjače Almedin Bundavica s 9 i Dražen Čavar s 8 golova. Pred malonogometašima Broda 035 večeras od 20,30 je gostovanje kod drugoplasiranog Split Tommyija koji za vodećim Nacionalnom zaostaje samo 1 bod. S obzirom da je završio mali nogomet trener Ćorluka sada može računati na puno više igrača koji smiju igrati tako da će se u sasvim solidnom sastavu Brođani večeras suprotstaviti Split Tommyiju.

Dobra vijest za trenera Ćorluku je ta što mu se na raspolaganje stavio vratar Željko Konrad koji se vratio iz Njemačke. S njegovim povratkom zaoštrila se konkurencija na golu jer tu su još Darko Milanović i Tomislav Kovačević. Naredni protivnik Brođana Split Tommy iz 9 utakmica ima 8 pobjeda i 1 poraz i to u Makarskoj još u 2. kolu. Iza njih je niz od 7 uzastopnih pobjeda koji će malonogometaši Broda 035 pokušati prekinuti što će biti jako teško, ali ne i nemoguće. 

Zadnje vijesti

U Galeriji Ružić održana Večer poezije

Međunarodni Dan muzeja u Muzeju Brodskog Posavlja

Vodovod u Staroj Gradiški

SPORT

U dvoranama "Brod" i "Vijuš"

Sportska natjecanja kao završnica programa obilježavanja Dana grada

NAJČITANIJE DANAS

Sudjelovalo nekoliko stotina mališana

Održana manifestacija "Volim Brod" – Djeca i mladi svome gradu za njegov dan

FOTO GALERIJA

Hrvatski misionar -bogoslov Josip Brnjić poziva na humanitarnu akciju za djecu s posebnim potrebama u Tanzaniji

Konji su vrijedno blago naše Slavonije i sve je više mladih konjogojaca koji nastavljaju tradiciju

Druga i završna večer Mega bikers susreta u Slavonskom Brodu

Prva večer Mega bikers susreta uz sjajnu rock svirku i više od 5 tisuća posjetitelja

Medicinske sestre traže bolje uvjete rada, u Hrvatskoj ih nedostaje više od 10 tisuća