Malena i Klepetan donijeli đacima nove klupe i stolce

Ovoga tjedna dvije učionice Područne škole u Brodskom Varošu, a pri gradskoj OŠ I.B.Mažuranić na Budainki, dobile su nove klupe i stolce, rezultat je to lani uspostavljene suradnje škole i agencije koja zastupa tvrtku Jamnica.

Autor: bportal | Datum objave: 26.01.2017
Malena i Klepetan donijeli đacima nove klupe i stolce


 Upravo isporučeni novi namještaj, 30 stolova i 60 stolica, vrijedan nekoliko desetaka tisuća kuna, "osvježio" je učionice na katu brodskovaroške područne škole "zamijenivši klupe i stolce stare gotovo četiri desetljeća.

-Jako sam sretan što se ovo dogodilo, a sretan sam i da đaci sada imaju još bolje uvjete za stjecanje novih znanja, a sretan sam i zato jer znaju da je to plod naše ljubavi i privrženosti prema Malenoj i Klepetanu-kaže samo za BrodPortal Stjepan Vokić, "dobri duh" koji godinama skrbi o meridijanima nadaleko poznatom paru roda Malene i Klepetana i pomogao odrasti njihovih dosad čak 58 potomaka. 

Sve to, kaže ravnateljica Oš I.B.Mažuranić Jasminka Suman i još ljepši nastavak i dodaje da je sa istom agencijom koja je donirala namještaj za školu u Brod.Varošu, te lani 12 računala za budainačku OŠ I.B.Mažuranić, dogovorena zanimljiva i poučna akcija "Pero ljubavi", u sklopu koje će đaci škole u Brodskom Varošu perima otpalih sa krila Malene i Klepetana tintom pisati pisma osnovcima diljem Hrvatske te poznatim osobama u Hrvatskoj i izvan nje, a koji će to isto činiti dalje i na taj način proširiti i stvoriti svojevrstan "lanac ljubavi" temeljen na godinama iskazanoj i potvrđenoj privrženosti Malene i Klepetana, doznaje BrodPortal. Ova akcija kreće 7.veljače i trajat će cijelu ovu godinu.

Zadnje vijesti

VIDEO Rijeka Sava ozbiljno ugrožava mještane Pivara

Brođanke na korak do plasmana na poluzavršnicu PH

Zbog visokog vodostaja zatvorena cesta uz Savu

SPORT

Važna pobjeda mlađih kadetkinja

Brođanke na korak do plasmana na poluzavršnicu PH

NAJČITANIJE DANAS

'Koju posluku porati?'

U suterenu Milovićke osvanuli maršal Tito i Jovanka

FOTO GALERIJA

Započelo ukrašavanje grada za blagdan Uskrsa

Astra uspješna na Kupu Hrvatske

Krešo Blažević ponovno okupio brodsku rock scenu

Bošnjaković: Stanje u vezi vodostaja Save je redovno, ali u svakom trenutku moramo biti spremni

Na snazi je pripremno stanje, ali ni redovne mjere nisu daleko