Malena i Klepetan donijeli đacima nove klupe i stolce

Ovoga tjedna dvije učionice Područne škole u Brodskom Varošu, a pri gradskoj OŠ I.B.Mažuranić na Budainki, dobile su nove klupe i stolce, rezultat je to lani uspostavljene suradnje škole i agencije koja zastupa tvrtku Jamnica.

Autor: bportal | Datum objave: 26.01.2017
Malena i Klepetan donijeli đacima nove klupe i stolce


 Upravo isporučeni novi namještaj, 30 stolova i 60 stolica, vrijedan nekoliko desetaka tisuća kuna, "osvježio" je učionice na katu brodskovaroške područne škole "zamijenivši klupe i stolce stare gotovo četiri desetljeća.

-Jako sam sretan što se ovo dogodilo, a sretan sam i da đaci sada imaju još bolje uvjete za stjecanje novih znanja, a sretan sam i zato jer znaju da je to plod naše ljubavi i privrženosti prema Malenoj i Klepetanu-kaže samo za BrodPortal Stjepan Vokić, "dobri duh" koji godinama skrbi o meridijanima nadaleko poznatom paru roda Malene i Klepetana i pomogao odrasti njihovih dosad čak 58 potomaka. 

Sve to, kaže ravnateljica Oš I.B.Mažuranić Jasminka Suman i još ljepši nastavak i dodaje da je sa istom agencijom koja je donirala namještaj za školu u Brod.Varošu, te lani 12 računala za budainačku OŠ I.B.Mažuranić, dogovorena zanimljiva i poučna akcija "Pero ljubavi", u sklopu koje će đaci škole u Brodskom Varošu perima otpalih sa krila Malene i Klepetana tintom pisati pisma osnovcima diljem Hrvatske te poznatim osobama u Hrvatskoj i izvan nje, a koji će to isto činiti dalje i na taj način proširiti i stvoriti svojevrstan "lanac ljubavi" temeljen na godinama iskazanoj i potvrđenoj privrženosti Malene i Klepetana, doznaje BrodPortal. Ova akcija kreće 7.veljače i trajat će cijelu ovu godinu.

Zadnje vijesti

FAK su zbog kvalitete već prozvali "Dubrovačkim ljetnim igrama za amatere"

Limena glazba Željezničar nastupila na Korzu

Počeo kamp inovatora u okviru projekta Pametne škole

SPORT

Grad će ugostiti više od 200 mladih kajakaša

Olimpik dobio organizaciju Kupa Hrvatske

NAJČITANIJE DANAS

Uskoro novi album

VIDEO Premijera: Hojsak & Novosel s "Hodaj" najavili suradnju s Gibonnijem

FOTO GALERIJA

Odličan uspjeh učenika iz Slavonskog Kobaša u nacionalnom natjecanju iz robotike i programiranja

Učenici OŠ Ljudevita Gaja peti put među najuspješnijim ekolozima

Berba odličja za brodske karataše na tri natjecanja

Zajednica žena HDZ-a "Katarina Zrinski“ općine Vrpolje održala javnu tribinu "Ohrabri se i postani poduzetnica“

Rekordnih 260 sudionika tradicionalne Tijelovske biciklijade