"Majstori" bili i "radili", a isti problem traje...

Kako se stvari događaju i laiku se sve više čini da "majstori" koji nakon prethodnih višestrukih "intervencija" ponovno dođu na mjesto određenog kvara na cesti, stazi i sl., to odrade "onako", kao da, recimo, ne znaju ili se baš i ne trude da opet ne moraju raditi to isto. A, mogli su to riješiti od prve...

Autor: BG/Brodportal | Datum objave: 19.08.2021
"Majstori" bili i "radili", a isti problem traje...


Tako, na pr., bili su i "radili " već puuuno puta na raskrižju Kvarnerske i Velebitske na Budainki zbog curenja vode iz vodovodnih cijevi ispod ceste ili, iz vodovodnog šahta. Bili su, a onda nakon dva, tri mjeseca opet isto, nanovo. Na spomenutoj lokaciji bili su dosad jedno pet, šest puta, zbog istog problema curenja vode. I uvijek su ondje kopali, kopali, zatrpavali, i otišli, a evo, od neki dan problem se ponavlja.

I opet, kod istog vodovodnog šahta, na uglu te dvije ulice voda danima izbija na površinu, curi u kanal, svi to plaćamo, ali što to vrijedi jer nije tako trebalo biti, da je navrijeme i od ako ne od prve a onda barem, od druge ili treće urađeno, što bi narod rekao "kako Bog zapovijeda". Ne dvojimo, doći će oni opet, samo kako im ne dosadi dolaziti na jedno te isto mjesto a posao ne obaviti kako valja. A i za to tako (ne)urađeno bili su i jesu plaćeni.

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

83 novooboljele osobe od Covid-19 u protekla 24 sata

FOTO GALERIJA

Kravata porijeklo "vuče" iz brodskog pritvrđavskog naselja Cravatten Statt

Održana završna konferencija energetske obnove upravne zgrade bolnice "Dr. Josip Benčević"

Satiričko kazalište mladih iz Slavonskog Broda nastupilo u Bitoli

Župan Marušić na sastanku Vlade sa županima, predstavnicima Udruge gradova i Udruge općina u Zaprešiću

Spojen novi most na Savi kod Stare Gradiška