Ljekarnički lanac Farmacia zapošljava Farmaceute u Slavonskom Brodu

Farmacia je u Hrvatskoj najveći lanac ljekarni i specijaliziranih prodavaonica.

Autor: Brodportal | Datum objave: 30.06.2020
Ljekarnički lanac Farmacia zapošljava Farmaceute u Slavonskom Brodu


 Naši kolege Farmaceuti i Farmaceutski tehničari, kao i svi Vi, predano rade na tome da opskrba lijekovima i medicinskim potrepštinama ne bude prekinuta kako bi građani imali sve što im je potrebno da ostanu zdravi i sigurni.

Ako nam se želiš pridružiti nudimo ti stalnu priliku u našem timu, u kojem su ljudi i njihov razvoj na prvom mjestu. Kontinuiranim radom na edukaciji djelatnika, praćenjem stručnih i poslovnih trendova i modela, Farmacia pruža izazovno i stimulativno okružje za rad te daljnji osobni i profesionalni razvoj.

Važan nam je svaki pojedinac, stoga osiguravamo besplatne sistematske preglede za sve kolege, slobodno vrijeme za pripremu roditelja prvašića za prvi školski dan te volonterske i sportske aktivnosti za zdrav duh i tijelo.

Pridruži nam se i postani dio Farmacia tima kako bi zajedno gradili i njegovali zdravo okružje.

Uvijet za prijavu je završen Farmaceutsko-biokemijski fakultet, a ostale uvjete možete saznati na linku ovdje.

Farmacia lanac sastoji se od ljekarni i specijaliziranih prodavaonica koje su rasprostranjene cijelom Hrvatskom.

No, Farmacia se ne ističe samo vrhunskom uslugom iskusnih magistri, koje su vam svakodnevno na usluzi, već i specijaliziranim savjetovalištima. Jedini smo ljekarnički lanac koji pruža dodatne usluge zahvaljujući kolaborativnoj suradnji liječnika i ljekarnika koja u središte pozornosti stavlja pacijenta i njegove zdravstvene potrebe. U sklopu dodatnih usluga razvili smo individualni pristup pacijentima kroz specijalizirana savjetovališta - nutricionističko, fitoaromaterapijsko, sportsko, pedijatrijsko, kardiološko i dermatološko, s brojnim zadovoljnim klijentima koji su riješili ili ublažili brojne zdravstvene probleme i tegobe koje nas mogu pratiti kroz svakodnevni život. U individualni pristup klijentima uključena je i izrada individualnih magistralnih pripravaka prema potrebama pacijenta.

Nakon već uhodanih savjetovališta koja su postigla velik uspjeh, kako korak više pokrenuta su savjetovališta na inicijativu liječnika – kardiologa i pedijatara koji su prepoznali Farmacia ljekarne kao partnere u pružanju zdravstvene skrbi i mjesto za edukaciju građana u prevenciji određenih bolesti. Zbog toga je pokrenuto kardiološko savjetovalište s liječnikom kardiologom kao i pedijatrijsko savjetovalište. U suradnji s pedijatrima, pedijatrijsko savjetovalište dostupno je na 16 lokacija ravnomjerno raspoređenih po hrvatskim regijama.

Stručnost naših magistara farmacije prepoznala je i struka pa su četiri godine zaredom, od 2011. do 2014. godine, dobili nagradu HALMED-a za prepoznavanje velikog broja nuspojava lijekova u pacijenata te prijavu tih nuspojava nadležnom tijelu.

Priznanje od Hrvatske udruge za sigurnost pacijenta za 2013. godinu stiglo je za projekt koji se u ljekarnama Farmacia radi četiri godine pod nazivom Osobni ljekarnik. U sklopu projekta ljekarnici su, kroz strukturirani razgovor s pacijentima, otkrili niz interakcija, medikacijskih grešaka i nuspojava koje su dokumentirali te kontaktirali liječnike u vezi sa svojim opažanjima.

Imamo li na umu samo djelić aktivnosti i dodatnih usluga koje se klijentu nude u Farmacia ljekarničkom lancu, i više je nego opravdan naš moto: Pitaj i očekuj više!

Zadnje vijesti

Predstavnici županijskih savjeta mladih kod predsjednika Milanovića

Policija kod 26-godišnjaka pronašla 77 grama marihuane

Ukrala bankovnu karticu pa lažno prijavila da je i njoj ukradena

FOTO GALERIJA

Obilježena 29. obljetnica osnutka 101. bosansko - brodske brigade HVO-a

Slavonski Brod priključio se nacionalnoj kampanji „Zasadi stablo, ne budi panj“

Premijer Plenković posjetio novu zgradu pedijatrije Doma zdravlja

Završeni radovi na parkiralištu u Strossmayerovoj ulici

Završeni 18. Dani plesa u čast Mije Čorak Slavenske