Liječnički pregledi za upis djece u 1. razred osnovne škole i cijepljenja uz stroge mjere

Brodsko-posavska županija poslalaje obavijest roditeljima o liječničkim pregledima za upis djece u 1. razred osnovne škole.

Autor: Brodportal | Datum objave: 14.05.2020
Liječnički pregledi za upis djece u 1. razred osnovne škole i cijepljenja uz stroge mjere


 Nastavljaju se liječnički pregledi djece prije upisa u 1. razred osnovne škole. Liječnički pregledi djece obavljaju se u ambulantama Službe za školsku i adolescentnu medicinu u Slavonskom Brodu (Augusta Cesarca 71) i Novoj Gradiški (Matije Gupca 40B), a termini pregleda  dogovaraju se telefonskim putem sa nadležnim školskim liječnikom ili medicinskom sestrom.

Popis škola po timovima i kontakti (za ambulante u Slavonskom Brodu i ambulante u Novoj Gradiški) nalaze se na web stranici Zavoda za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije, Služba za školsku i adolescentnu medicinu na poveznici OVDJE.

Na web stranici Zavoda za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije www.zzjzbpz.hr objavljene su Upute za preglede i cijepljenja u Službi za školsku i adolescentnu medicinu od 04.05.2020. do 31.08.2020. zbog epidemije COVID-19. Uputama su obuhvaćeni pregledi prije upisa u prvi razred osnovne škole, cijepljenja učenika, pregledi prije upisa na fakultete i potvrde za upis u srednju školu, a objavljene su na poveznici OVDJE.

Zadnje vijesti

Laži o Slavonskom Brodu u tiskovinama JNA

Pas ugrizao ženu

Na blagdan Sv. Vinka 10 alkoholiziranih vozača

FOTO GALERIJA

Završni radovi na parkiralištu u Strossmayerovoj

Presjek radova na Interpretacijskom centru Ivana Brlić-Mažuranić

Što vatrogasci rade u slučaju potresa?

Vatrogasci nastavljaju sa sanacijom u Sisačko-moslavačkoj županiji

Vatrogasci spasili 30 građana iz ruševina