Kulinarska radionica u sklopu projekta suradnje LAG-ova "Okusi tradicije"

U sklopu projekta suradnje LAG-ova „Okusi tradicije“, LAG Posavina je organizirala i provela kulinarsku radionicu s ciljem edukacije i promocije bogate kulinarske baštine Slavonije..

Autor: Brodportal | Datum objave: 27.07.2022


 Kulinarska radionica je ovoga utorka, 26. srpnja održana u Ribarskoj kući u Brodskom Stupniku.

Projekt “Okusi tradicije” odobren je na Natječaju za provedbu Podmjere 19.3. „Priprema i provedba aktivnosti suradnje LAG-a“.

Glavni partner projekta je LAG Zapadna Slavonija, a partneri su još LAG Posavina, LAG Zagorje-Sutla i LAG Međimurski doli i bregi.

Ukupna vrijednost projekta “Okusi tradicije” je 552.917,10 HRK, a sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj.

Ciljevi projekta su razvoj ruralnog turizma (selektivnih oblika turizma) i s njime povezanih djelatnosti, podizanje razine znanja o konceptu „Od polja do stola“ s naglaskom na mlade te jačanje svijesti o vrijednosti lokalne proizvodnje i kulinarske baštine kroz promociju kratkih lanaca opskrbe.

Zadnje vijesti

Održana 10. sjednica Županijske skupštine Brodsko-posavske županije

NAJČITANIJE DANAS

Spartan treninzi by Tomislav Siser

Učinite napokon uslugu sami sebi i upišite se na Spartan treninge!

FOTO GALERIJA

Predstavljen "Brodski glazbeni vremeplov" Duška Svilara

Kazališna družina premijerom predstave "Vuk i sedmi kozlić" proslavila 10. rođendan

Počele 23. Poljoprivredno-poduzetničke ideje u Novoj Gradiški

Policija i građani zajedno u brodskom hodatonu

Obilježena 31. godišnjica stradavanja Luke Andrijanića, heroja obrane Vukovara