Kuglačima Slavonca iz Bukovlja bod protiv Đakovčana

Kuglači Slavonca iz Bukovlja i dalje su bez domaće pobjede u nastavku prvenstva Prve B lige – sjever. Prije 2 tjedna slavili su u Zaboku, dok su u 16. kolu na kuglani Vijuš ugostili Fortunu iz Đakova s kojom imaju isti broj bodova te se s njima bore za ostanak u ligi. Na kraju sastav iz Bukovlja nije došao do pobjede, ali nije niti poražen budući da je utakmica završila s podjelom bodova 4:4.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 15.02.2019
Kuglačima Slavonca iz Bukovlja bod protiv Đakovčana


Među 12 klubova kuglači Slavonca iz Bukovlja nalaze se na 8. mjestu s vrlo dobrih izgledima da tu poziciju i zadrže do kraja prvenstva. U 16. kolu momčad trenera Zlatka Valića na domaćem je terenu protiv Fortune iz Đakova odigrala bez pobjednika 4:4. Tako je Slavonac od 12 bodova koliko ih je osvojio samo 4 uzeo na Vijušu, a 8 u gostima, pa je prema tome bod protiv Đakovčana sasvim dobar.

Nakon prvog para kuglači Slavonca iz Bukovlja imali su 61 čunj ukupnu prednost koju su ostvarili Stipan Liović i Zvonimir Jurišić. Tu razliku su nakon drugog para na 79 još povećali Zlatko Valić i Marko Liović. Tada se činilo da će Slavonac uoči posljednjeg para doći do sigurne pobjede. Međutim, ukupna prednost u čunjevima počela se naglo topiti zaslugom gostujućeg para Živković i Dragojević, dok su domaći Petar Kujundžić kojeg je zamjenio Antun Grabovac i Marko Vidaković uspjeli sačuvati prednost od 3 čunja koja je na kraju donijela konačni rezultat u meču od 4:4.

U sastavu kuglača Slavonca iz Bukovlja itekako se osjetilo neigranje Roberta Marića i Ante Kovač jer bi s njima jamačno imali velike izglede doći do pobjede. Ovako su uz samo 3 ukupna čunja više od Đakovčana po 1 ekipni poen za Slavonac izborili otac i sin Stipan i Marko Liović.

Posljednje dvije pozicije drže Sirela iz Bjelovara i Ciglenica kojima sastav iz Bukovlja bježi 6 odnosno 4 boda.  Prema tome nema opuštanja, dok će Slavonac svoj ostanak u Prvoj B ligi – sjever tražiti u domaćim susretima baš protiv tih klubova.

Ovog vikenda u 17. kolu kuglači Slavonca iz Bukovlja idu na gostovanje u Čakovec kod vodećeg Željezničara kod kojeg nemaju što izgubiti. 

Zadnje vijesti

Američke studentice na praksi u županijskom Zavodu za javno zdravstvo

TKD Alfa Brod nastupio u Ljubljani

U vrtu pronašla protuzrakoplovni projektil

VIJESTI

Dugogodišnja suradnja

Američke studentice na praksi u županijskom Zavodu za javno zdravstvo

FOTO GALERIJA

Mednim doručkom otvorene 21. Poljoprivredno-poduzetničke ideje i 2. Proljetni sajam u Novoj Gradiški

Održana manifestacija „Volim Brod“ – Djeca i mladi svome gradu za njegov dan

Dalija Orešković u Slavonskom Brodu predstavila program START-a: Zalažemo se za uvođenje europske minimalne plaće

Održan središnji dio programa povodom obilježavanja Dana grada

U čast svetom Ivanu Nepomuku zapaljen Ivanjski krijes