Kuglači Regoča zadovoljni s rezultatom u prvom dijelu polusezone

U natjecanju Treće Hrvatske lige – istok zona Požega su 3 kluba iz Slavonskog Broda i to Zanatlija, pa Lokomotiva 1967 i Regoč.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 14.01.2019


 S obzirom da je Zanatlija osvojio naslov prvaka jeseni preostala dva kluba nalaze se u sredini prvenstvene ljestvice s 8 osvojenih bodova. Tako se kuglači Regoča nakon prvog dijela sezona nalaze na 5. mjestu te predvode grupu klubova koji imaju isti učinak kao i oni, a tu su još: Croatia iz Mihaljevaca, Slavonski Banovac i Lokomotiva 1967.

U 9. odigranih utakmica kuglači Regoča zabilježili su 4 pobjede te imaju 5 poraza. Na domaćem terenu pobijedili su: Lipik, pa Papuk iz Pakraca i Slavonski Banovac, dok su jedini gostujući uspjeh imali kod Požege. Ekipa trenera Ivana Montibelera doživjela je i 2 domaća poraza i to od dvije ekipe koje se nalaze na vrhu s istim brojem bodova, a to su Zanatlija i Nova Gradiška. U klubu žale za utakmicom u Požegi protiv domaće Hvidre budući su taj susret izgubili s 5:3 za samo 1 čunj. Da su tu zabilježili pobjedu zimsku stanku dočekali bi na 3. mjestu s istim brojem bodova koliko ima i Papuk iz Pakraca. Međutim, bez obzira na to u klubu su zadovoljni s rezultatom u prvom dijelu polusezone.

Kuglački klub Regoč postoji 11 godina, dok su nakon Županijske lige i Četvrte prije dvije godine ušli u Treći rang natjecanja što je za sada najveći uspjeh kluba od osnivanja. U ovoj polusezoni uz trenera Ivana Montibelera te Igora Krajnovića i Ivu Tekića još su nastupali: Petar Grivičić, Ivan Nemec, Marko Vukoja, Damir Grubišić, Mario Svirac, Dalibor Martinović, Dinko Hajnal i Mladen Horvatović. U nastavku sezone želja kuglača Regoča je zadržati postojeći plasman u sredini prvenstvene ljestvice.

Nastavak sezone u Trećoj ligi – istok zona Požega počinje 25. siječnja, a kuglači Regoča koji su peti na ljestvici u 10. kolu gostovat će kod Lipika koji drži 4. poziciju te ima 1 bod više od njih.

Zadnje vijesti

ŽVK Marsonia ima još jednu reprezentativku!

Vanesa Tot osma najbolja kanuistica na svijetu

Prijavite svoje klince na najzanimljiviju edukativnu vožnju na quad stazi, uz instrukcije iskusnog učitelja vožnje...

NAJČITANIJE DANAS

VIDEO

Prijavite svoje klince na najzanimljiviju edukativnu vožnju na quad stazi, uz instrukcije iskusnog učitelja vožnje...

FOTO GALERIJA

Tea Pavičić spremna za izbor za Miss Hrvatske

Radovi na izgradnji Kuće tambure teku prema planu

Pobjednik 2. sibinjske Čobanijade je Stjepan Bertović

Blagdan Velike Gospe u znaku proslave 25 godina osnutka župe Uznesenja Marijina

Započeli radovi na rekonstrukciji Zagrebačke ulice u Brodskom Varošu