Kuglači Regoča zadovoljni s rezultatom u prvom dijelu polusezone

U natjecanju Treće Hrvatske lige – istok zona Požega su 3 kluba iz Slavonskog Broda i to Zanatlija, pa Lokomotiva 1967 i Regoč.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 14.01.2019


 S obzirom da je Zanatlija osvojio naslov prvaka jeseni preostala dva kluba nalaze se u sredini prvenstvene ljestvice s 8 osvojenih bodova. Tako se kuglači Regoča nakon prvog dijela sezona nalaze na 5. mjestu te predvode grupu klubova koji imaju isti učinak kao i oni, a tu su još: Croatia iz Mihaljevaca, Slavonski Banovac i Lokomotiva 1967.

U 9. odigranih utakmica kuglači Regoča zabilježili su 4 pobjede te imaju 5 poraza. Na domaćem terenu pobijedili su: Lipik, pa Papuk iz Pakraca i Slavonski Banovac, dok su jedini gostujući uspjeh imali kod Požege. Ekipa trenera Ivana Montibelera doživjela je i 2 domaća poraza i to od dvije ekipe koje se nalaze na vrhu s istim brojem bodova, a to su Zanatlija i Nova Gradiška. U klubu žale za utakmicom u Požegi protiv domaće Hvidre budući su taj susret izgubili s 5:3 za samo 1 čunj. Da su tu zabilježili pobjedu zimsku stanku dočekali bi na 3. mjestu s istim brojem bodova koliko ima i Papuk iz Pakraca. Međutim, bez obzira na to u klubu su zadovoljni s rezultatom u prvom dijelu polusezone.

Kuglački klub Regoč postoji 11 godina, dok su nakon Županijske lige i Četvrte prije dvije godine ušli u Treći rang natjecanja što je za sada najveći uspjeh kluba od osnivanja. U ovoj polusezoni uz trenera Ivana Montibelera te Igora Krajnovića i Ivu Tekića još su nastupali: Petar Grivičić, Ivan Nemec, Marko Vukoja, Damir Grubišić, Mario Svirac, Dalibor Martinović, Dinko Hajnal i Mladen Horvatović. U nastavku sezone želja kuglača Regoča je zadržati postojeći plasman u sredini prvenstvene ljestvice.

Nastavak sezone u Trećoj ligi – istok zona Požega počinje 25. siječnja, a kuglači Regoča koji su peti na ljestvici u 10. kolu gostovat će kod Lipika koji drži 4. poziciju te ima 1 bod više od njih.

Zadnje vijesti

Uskrsna poruka i čestitka požeškog biskupa mons. Antuna Škvorčevića

Uskrsna pastirska poruka i čestitka nadbiskupa mons. Đure Hranića

Leoni Pavlešin i Davidu Aračiću A norma, Marku Lipovcu B norma za ulazak u reprezentaciju Hrvatske

VIJESTI

"USTANI, UZMI NOSILJKU I POĐI KUĆI!" (Mt 9,6)

Uskrsna poruka i čestitka požeškog biskupa mons. Antuna Škvorčevića

FOTO GALERIJA

Misa posvete ulja u požeškoj katedrali

Za Robija se ujedinila rukometna Slavonija i Baranja

Posljednji tjedan foto natječaja "Volim svoju županiju"

Dan Brodsko posavske županije proslavljen uz dodjelu županijskih priznanja i nagrada

Započelo ukrašavanje grada povodom blagdana Uskrsa