Kuglači Regoča zadovoljni s rezultatom u prvom dijelu polusezone

U natjecanju Treće Hrvatske lige – istok zona Požega su 3 kluba iz Slavonskog Broda i to Zanatlija, pa Lokomotiva 1967 i Regoč.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 14.01.2019


 S obzirom da je Zanatlija osvojio naslov prvaka jeseni preostala dva kluba nalaze se u sredini prvenstvene ljestvice s 8 osvojenih bodova. Tako se kuglači Regoča nakon prvog dijela sezona nalaze na 5. mjestu te predvode grupu klubova koji imaju isti učinak kao i oni, a tu su još: Croatia iz Mihaljevaca, Slavonski Banovac i Lokomotiva 1967.

U 9. odigranih utakmica kuglači Regoča zabilježili su 4 pobjede te imaju 5 poraza. Na domaćem terenu pobijedili su: Lipik, pa Papuk iz Pakraca i Slavonski Banovac, dok su jedini gostujući uspjeh imali kod Požege. Ekipa trenera Ivana Montibelera doživjela je i 2 domaća poraza i to od dvije ekipe koje se nalaze na vrhu s istim brojem bodova, a to su Zanatlija i Nova Gradiška. U klubu žale za utakmicom u Požegi protiv domaće Hvidre budući su taj susret izgubili s 5:3 za samo 1 čunj. Da su tu zabilježili pobjedu zimsku stanku dočekali bi na 3. mjestu s istim brojem bodova koliko ima i Papuk iz Pakraca. Međutim, bez obzira na to u klubu su zadovoljni s rezultatom u prvom dijelu polusezone.

Kuglački klub Regoč postoji 11 godina, dok su nakon Županijske lige i Četvrte prije dvije godine ušli u Treći rang natjecanja što je za sada najveći uspjeh kluba od osnivanja. U ovoj polusezoni uz trenera Ivana Montibelera te Igora Krajnovića i Ivu Tekića još su nastupali: Petar Grivičić, Ivan Nemec, Marko Vukoja, Damir Grubišić, Mario Svirac, Dalibor Martinović, Dinko Hajnal i Mladen Horvatović. U nastavku sezone želja kuglača Regoča je zadržati postojeći plasman u sredini prvenstvene ljestvice.

Nastavak sezone u Trećoj ligi – istok zona Požega počinje 25. siječnja, a kuglači Regoča koji su peti na ljestvici u 10. kolu gostovat će kod Lipika koji drži 4. poziciju te ima 1 bod više od njih.

Zadnje vijesti

Građani, čuvajte se prijevara putem interneta!

Policajci ga uhvatili na "djelu"

Uvjerljiva pobjeda Broda protiv Slavije

VIJESTI

49-godišnjak pronašao oglas koji je nudila tvrtka iz Švedske

Građani, čuvajte se prijevara putem interneta!

FOTO GALERIJA

FOTO - Mate Bulić oduševio Sibinjce i njihove goste!

FOTO Pokladno jahanje u Kupini okupilo 40-ak jahača

Dovršetkom radova na Maslačku energetski su obnovljeni svi dječji vrtići u Slavonskom Brodu

Šest medalja za Astru - Odličan početak nove sezone

Bez velikih iznenađenje u izboru najboljih sportaša županije