Krunoslav Rimac novi trener u stručnom stožeru KK "Brod"

Košarkašice Broda nakon završetka sezone u svim ligama u kojima su nastupile nastavile su s treninzima. Nakon završetka školske godine radi se još više budući su treninzi 2 puta dnevno. Stoga je na svakom treningu 15 igračica raznih uzrasnih dobi. Klub ima svoje škole košarke u kojima su i dječaci tako će uskoro u samom nazivu kluba nestati ženski, već će biti samo Košarkaški klub Brod.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 01.07.2018
Krunoslav Rimac novi trener u stručnom stožeru KK "Brod"
Osim male promjene u nazivu kluba, stručni stožer pojačan je s dolaskom trenera Krunoslava Rimca koji će se sada prvi put okušati i u radu s djevojkama. Do sada je Kristina Pehar sama vodila sve uzrasne kategorije uz pomoć predsjednice Kornelije Kvesić, međutim, sada će im uz Rimca biti puno lakše.

Nedavno su košarkašice Broda bile u Medenoj kod Trogira u kojoj je održan 7.-mo dnevni kamp u kojem se radilo 2 puta dnevno. Osim košarke koja se održavala na 4 vanjska terena na kojima je podloga tartan tu su bile i razne radionice, dok su treneri igračicama dozvolili i ljetne radosti kupanje u moru.

Ove godine je tako Košarkaški klub Brod po prvi put održao svoj ljetni kamp i to u Trogiru u kojem su svi jako zadovoljni s uvjetima rada, hranom i smještajem. Ove godine na prvom kampu bili su samo članovi kluba njih 20, dok je plan slijedeće godine proširiti se na još veći broj.

Košarkaški klub Brod ušao je u program Ljeto u Brodu te se tako treninzi kod Kristine Pehar i Krunoslava Rimca održavaju 3 puta u tjednu od 10,30 do 12 sati. Sami klub radit će svakodnevno do 1. kolovoza kada će uslijediti stranka od 2 tjedna. U novoj sezoni planiraju igrati A-2 ligu u kojoj će biti jedini klub iz istočne Hrvatske, a s njima su ekipe s područja Zagreba i Rijeke. Osim tog natjecanja igrat će lige u Slavoniji i Baranji za juniorke, kadetkinje i mlađe kadetkinje.  

Zadnje vijesti

Upozorenje građanima – ne nasjedajte na lažne nagradne igre ili obavijesti o osvojenim predmetima!

U Davoru radovi na projektima teku nesmetano unatoč situaciji s koronavirusom

Građani se odlučili na dragovoljnu predaju oružja i pozvali policiju

FOTO GALERIJA

Potresi u Zagrebu: Velike štete, ima ozlijeđenih

Županijska smotra LiDraNo 2020. i ove godine okupila mlade kreativce

Od kola do sevdalinki Nedžada i Hanke i slavonskog "štiha" Kiće Slabinca

Obilježena 28. obljetnica osnutka 101. bosanskobrodske brigade HVO-a

Važna pobjeda Marsonije u Županji