Krunoslav Janjić imenovan novim direktorom TD Komunalac

Dana 14. listopada 2021. godine, Skupština Trgovačkog društva Komunalac zastupana po gradonačelniku Grada Slavonskog Broda raspisala je Javni natječaj za odabir kandidata za člana Uprave – direktora Trgovačkog društva Komunalac d.o.o.

Autor: Brodportal | Datum objave: 02.11.2021
Krunoslav Janjić imenovan novim direktorom TD Komunalac


  Temeljem provedenog javnog natječaja, na današnjoj sjednici Skupštine TD Komunalac, novim direktorom na razdoblje od četiri godine imenovan je Krunoslav Janjić.

Krunoslav Janjić rođen je 18. rujna 1984. godine u Slavonskom Brodu gdje je završio osnovnu i srednju Tehničku školu. Preddiplomski i specijalistički studij pohađao je na Visokoj poslovnoj školi u Višnjanu te 2014. godine stječe akademski naziv stručnog specijalista ekonomije. Od 2012. do 2016. godine bavio se računalnim projektiranjem 3D modela, a od 2016. godine pa sve do danas obnašao je funkciju glavnog tajnika u Zajednici sportskih udruga Grada Slavonskog Broda gdje je, sukladno Statutu Zajednice sportskih udruga, rukovodio radom stručne službe. Nadalje, od 2013. godine vlasnik je i obrta te je zahvaljujući svemu navedenom stekao vrijedno radno iskustvo na rukovodećim poslovima. Krunoslav Janjić aktivno se služi engleskim jezikom, oženjen je i otac dvoje djece.

Zadnje vijesti

Što je uzrok pomora ribe u kanalima Tvrđave Brod?

Otvorena izložba povodom 50 godina od prvog održanog kongresa Roma u Londonu

Odjel pedijatrije dobio još jednu vrijednu donaciju

FOTO GALERIJA

Na 14. Kukuruzijadi u Gornjima Andrijevcima podijeljeno više od 700 kuhanih kukuruza

Odana počast za sve poginule i pale branitelje

Otvorena izložba „Dopisnica kroz vrijeme – gotovo zaboravljeni način komuniciranja“

Marsonija predstavila dresove za novu sezonu

Župan Danijel Marušić i predsjednik skupštine Pero Ćosić na svečanom otvaranju Pelješkog mosta