Kroz "crveno" u sudar, odbačena vozila zadržala ograda uz Glogovicu

U okviru pojačanih nadzora prometa od 17. do 23. veljače policijski službenici PU brodsko-posavske sankcionirali su 426 prekršaja, od kojih 147 nepropisnih brzina, 60 prekršaja nekorištenja zaštitnog sigurnosnog pojasa, 14 prekršaja korištenja mobitela tijekom vožnje, U 17 prometnih nesreća, ozlijeđeno je 6 osoba.

Autor: BG/Brodportal | Datum objave: 24.02.2020
Kroz "crveno" u sudar, odbačena vozila zadržala ograda uz Glogovicu
 Ni ovoga puta nisu izostale prometne nesreće zbog pijanosti vozača. Tako se 23.veljače ujutro u u 5.45 sati u Slavonskom Brodu na raskrižju ulica K.Š. Đalskog i J.J.Strossmayera dogodila prometna nesreća koju je skrivio pijani vozač(2,23 promila). Očevidom je utvrđeno da je 30-godišnjak upravljajući osobnim automobilom ušao u raskrižje iako je na semaforu bilo crveno svjetlo te udario u osobni automobil kojim je na zeleno svjetlo prolazio 68-godišnjak. Oba vozila su nakon sudara udarila u metalnu ogradu iznad kanala Glogovice. Nasreću nitko ozlijeđen. 

Dva i pol sata ranije policijski službenici kontrolirali su osobni automobil đakovačkih registracijskih oznaka i 40-godišnjeg vozača. Utvrdili su da je vozaču istekla valjanost prometne dozvole i tehničkog pregleda vozila, a i vozač je bio pijan, 2,62 promila, te je odmah isključen iz prometa i zadržan u policiji na otriježnjenju.

Zadnje vijesti

Policija pronašla trojicu 18-godišnjaka koji su pretukli 29-godišnjaka i ukrali mi bicikl

NAJČITANIJE DANAS

Spartan treninzi by Tomislav Siser

Online treninzi u doba Korone - Spartanci u dnevnom boravku

FOTO GALERIJA

Potresi u Zagrebu: Velike štete, ima ozlijeđenih

Županijska smotra LiDraNo 2020. i ove godine okupila mlade kreativce

Od kola do sevdalinki Nedžada i Hanke i slavonskog "štiha" Kiće Slabinca

Obilježena 28. obljetnica osnutka 101. bosanskobrodske brigade HVO-a

Važna pobjeda Marsonije u Županji