Krešo Blažević ponovno okupio brodsku rock scenu

Slavonski Brod dva dana slavi ime i djelo Kreše Blaževića. Legendarni pjesnik i glazbenik osnivač Animatora poznat i kao hrvatski Elvis Costelo ostavio je neizbrisiv trag u povijesti hrvatske rock glazbe. Isto tako i srcima svojih Brođana.

Autor: Ivana Imrešković / SBTV | Datum objave: 17.03.2018
 11 godina glazbenici, pjesnici, građani okupljaju se na Memorijalu "Ostat ću mlad - Krešo Blažević" kroz izložbu, učeničku debatu, glazbene i video radionice te neizostavne dvije glazbene večeri.

Priliku za iskazati se i to prvi puta nisu propustili mladi Brođani okupljeni pod imenom Lavalier.  Čak dvije mlade Brođanke koje su se natjecale u glazbenom show-u “The Voice, Bernarda Bobovečki i Stela Paradžik.

Krešo Blažević ponovno je tako okupio brodsku rock scenu, veterane i one koji se na memorijalu prvi puta predstavljaju publici. Kao i svaki puta,njegovi su se stihovi čitali.

Memorijal je tako još jednom pokazao da Krešini stihovi ne blijede. U svojoj poetskoj ljepoti, a s druge strane jednostavnosti i danas uče, inspiriraju pomalo i podsjećaju na neka zlatna vremena rock glazbe u gradu na Savi. 

Zadnje vijesti

Ljetno nevrijeme pohujalo Slavonskim Brodom

FOTO GALERIJA

Projekt Zaželi u Općini Klakar bliži se kraju nakon dvije godina nemjerljive pomoći starijim korisnicima

Članovi HKUU "Trenk" NG iznenadili nastupom na otoku Pagu

Vole je bikeri, pivoljupci, gurmani, vrijeme je da i vi otkrijete njezine ljepote

[FOTOGALERIJA] Vrpolje: novozaređeni svećenik fra Gabrijel Bošnjak proslavio svoju Mladu misu

Mladi Brođani prvaci Hrvatske u malom nogometu