Kozmetički salon Anastasia: Sve što jedna suvremena žena treba

Brojne Brođanke jučer su se okupile u Kozmetičkom salonu Anastasia i proslavile drugi rođendan salona i proširenje poslovanja. Ugostile su ih vlasnica, Natalija Olujević i njezine dvije djelatnice, koje svakodnevno brinu o dobrom izgledu Brođanki.

Autor: Franciska Kohon | Datum objave: 08.10.2017


Među klijenticama koje su jučer došle na proslavu, žene svih godišta. Šminkanje i modni trendovi nisu više zanimljivi samo mlađima, već svaka žena, neovisno o godinama, pronađe nešto za sebe.

U salonu su trenutno u ponudi usluge iscrtavanja obrva, ugradnje ekstenzija trepavica, profesionalno šminkanje, tretmani lica, pedikura, depilacija i trajni lak. "Sve što jedna suvremena žena treba.", objašnjava Natalija, vlasnica salona. 

"To je i sve što treba jedna užurbana žena, koja ustvari nema previše vremena stajati pred ogledalom. Jer kada si napravite trepavice, obrve, permanent, kada si uredite nokte; a to sve može netko odraditi za vas, i to je sve prilično trajno ili polutrajno; onda ste bez brige. Ujutro se probudite lijepi, a žena kad je lijepa, onda je sretna, zadovoljna, i onda su svi oko nje zadovoljni.", kaže Natalija.

Za samo sat ili dva koliko inače traju tretmani, iz salona Anastasia možete izići s potpuno novim izgledom. Za strah nema razloga. Iako je riječ o trajnim i polutrajnim tretmanim, izvode ih educirane i profesionalne djelatnice koje znaju što rade. Zato se krug stalnih posjetiteljica samo proširuje. Za one koji nisu sigurni što žele, postoji mogućnost savjetovanja i predtretmana. Prije nego vam se iscrtaju trajne obrve, možete probati bojanje kanom. Rezultat je isti, samo kratkotrajniji, navodi vlasnica.

Modni trendovi se stalno mijenjaju, pa je potrebno i kontinuirano se osposobljavati. Natalijina magična formula glasi: barem dvije edukacije godišnje i to samo kod najboljih edukatora.

"Ja sam svoju prvu školu za šminkanje završila prije deset godina na učilištu Kranj. Nakon toga sam barem jednom godišnje išla na neku edukaciju ili radionicu, zato što šminka mora pratiti trendove. Trendovi se stalno mijenjaju. Mijenjaju se po godišnjim dobima, a da ne govorimo o godinama."

Da se ulaganje u edukacije uistinu i isplati, najbolje potvrđuju zadovoljne korisnice.

"Ovdje radim trepavice, i jako sam zadovoljna. Znam da Natalija radi i obrve, i super šminka. Jedva čekam priliku da si to priuštim. Što se tiče prostora, kao što ste vidjeli, profesionalno je uređen i uglavnom su im usluge na visokom nivou. U svakom slučaju preporučujem drugim ženama, ne znam zašto već nisu tu." kaže Andreja Knežević, stalna korisnica.

"Brođanke su jako sklone uljepšavanju. Radila sam i u Rijeci i u Podravini, ali moram priznati da su Brođanke vodeće što se tiče uljepšavanja i tretmana. ", navodi Natalija.

Posla, kako kaže, ima, zbog čega već planira neka nova ulaganja i proširanja. Voljela bi zaposliti i jednu ili dvije nove djelatnice, pa se zainteresirane zaljubljenice u uljepšavanje mogu javiti u Basaričekovu ulicu 3A. Ako ste zainteresirani za ponudu salona, ili jednostavno želite vidjeti kako izgleda nakon proširenja, možete posjetiti i facebook stranicu.

 

Zadnje vijesti

Ovoga vikenda nastup Klape Šufit i dolazak sv. Nikole

353 komada oružja, 15 tisuća komada streljiva i 10,7 kg eksploziva predano u 2021.

Upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1,86 promila

FOTO GALERIJA

Dodjelom godišnjih volonterskih nagrada obilježen Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Jedinstveni koncert hrvatskog ansambla LADO i ansambla 'Stanisława Hadyne ŚLĄSK' iz Poljske

Društvo multiple skleroze kreativno i osviješteno ususret Božiću

Održan koncert Velikog mještovitog župnog zbora i Brass quinteta iz Požege

Kratka povijest Slavonskog Broda: od prapovijesnog doba preko Marsonije do Broda i Domovinskog rata