Korisnici Doma za starije i nemoćne Slavonski Brod na proslavi Dana starijih osoba prezentirali svoje talente

Međunarodni dan starijih osoba obilježava se svake godine 1. listopada. Tom prigodom brojni domovi za starije i nemoćne diljem Hrvatske priređuju različite programe i aktivnosti kako bi proslavili dan koji je za njihove korisnike poseban.

Autor: Brodportal | Datum objave: 03.10.2017
U Domu za starije i nemoćne Slavonski Brod jučer je održan svečani program na kojem su nastupili korisnici doma, ali i zbor Matice umirovljenika "Zlatni klas".

Posebnu čestitku građanima treće životne dobi uputili su ravnateljica doma Marija Filipović i Ivica Kardum u ime župana Danijela Marušića.

"Ovom prilikom željela bih svim osobama starije životne dobi poželjeti sretan Međunarodni dan starijih osoba. Neka nama mlađima njihovo iskustvo i njihova mudrost budu putokaz u životu. Htjela bih im u ime svih reći hvala za sve ono što su kroz život za nas lijepo učinili i što smo se uvijek na njih u životu mogli osloniti." navela je ravnateljica.  

Svrha Dana starijih osoba upravo je skretanje pozornosti na potrebe i prava onih u zlatnim godinama. Važnost promicanja kvalitete života i aktivnog starenja prepoznaje i Brodsko-posavska županija. 

 

 

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Na autocesti Beograd - Zagreb kod Slavonskog Broda pušten je u rad Motel

Potvrđena deveta osoba pozitivna na covid-19

Odgoda povrata duga, otkup mlijeka i poljoprivredno-prehrambenih proizvoda, osnivanje digitalne tržnice, potpore biljnoj proizvodnji i stočarstvu

FOTO GALERIJA

Potresi u Zagrebu: Velike štete, ima ozlijeđenih

Županijska smotra LiDraNo 2020. i ove godine okupila mlade kreativce

Od kola do sevdalinki Nedžada i Hanke i slavonskog "štiha" Kiće Slabinca

Obilježena 28. obljetnica osnutka 101. bosanskobrodske brigade HVO-a

Važna pobjeda Marsonije u Županji