Kolundžić: Jedan je HDSSB i spreman je za lokalne izbore

Na današnjoj konferenciji za novinare povjerenik HDSSB-a za Brodsko – posavsku županiju, Dubravko Kolundžić sa suradnicima izvijestio je javnost kako je Ministarstvo uprave odbilo kao neosnovan zahtjev Vladimira Šišljagića za upis promjene osobe ovlaštene za predstavljanje i zastupanje HDSSB-a u Registar političkih stranaka Republike Hrvatske te da je jedini i legitimni predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin.

Autor: bportal | Datum objave: 10.03.2017


 „HDSSB u Skupštini Brodsko - posavskoj ima svoj Klub vijećnika, ovdje nazočni Ivan Terzić, Joža Biščanić i ja ga činimo te čvrsto vjerujem kako će HDSSB i nakon Lokalnih izbora 2017. također imati svoj Klub vijećnika u Županijskoj skupštini“, izjavio je Kolundžić osvrnuvši se tako na nedavna medijska podmetanja i lažne naslove o tome kako taj Klub vijećnika više ne postoji.

Naglasio je kako Damir Japundžić, Božidar Bosančić, Ivica Janković, Dubravko Gubić i Mato Klarić nisu više članovi HDSSB-a te se kao takvi više ne smiju predstavljati u ime HDSSB-a.

Predstavivši svoje suradnike HDSSB-a Brodsko – posavske županje ukazao je da su oni upravo ti koji imaju pravo predstavljati HDSSB. Pozvao sve članove koji su u ovih zadnjih par mjeseci zbog svih zbivanja unutar HDSSB-a bili zbunjeni i obmanjeni od strane, sada već bivših članova HDSSB-a, tzv. pučista, neka se ponovno pridruže,  jave u ured Stranke kako bi zajednički nastavili raditi  na daljnjem  promicanju i jačanju ideje HDSSB-a i prionuli aktivnom radu i ozbiljnim pripremama za nadolazeće Lokalne izbore.

 

Zadnje vijesti

92 novooboljele osobe od Covid-19 u protekla 24 sata, 2 osobe preminule

Počeo je play off Homer kupa

Neponovljiva 4 Tenora na božićnom koncertu SBTV-a oduševila i do suza nasmijala publiku

NAJČITANIJE DANAS

FOTO GALERIJA

Neponovljiva 4 Tenora na božićnom koncertu SBTV-a oduševila i do suza nasmijala publiku

FOTO GALERIJA

Deset godina Zavoda za hitnu medicinu Brodsko-posavske županije kroz fotografije

Novi autobusni kolodvor pušten u rad

Dodjelom godišnjih volonterskih nagrada obilježen Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Advent u Brodsko-posavskoj županiji nikad atraktivniji

Jedinstveni koncert hrvatskog ansambla LADO i ansambla 'Stanisława Hadyne ŚLĄSK' iz Poljske