Kod Starog Petrovog Sela na autocesti poginuo 34-godišnjak

Danas (24.veljače), u 4.50 sati, na autocesti A3, kod Nove Kapele, na sjevernoj kolničkoj traci, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

Autor: Brodportal | Datum objave: 24.02.2020
Kod Starog Petrovog Sela na autocesti poginuo 34-godišnjak


 Naime, policija je u suradnji sa županijskom državnom odvjetnicom  napravila očevid, kojim je utvrdila da se 34-godišnji vozač (hrvatski državljanin), kretao sjevernom kolničkom trakom autoceste A3, osobnim automobilom njemačkih registracijskih oznaka dok se ispred njega u istom smjeru kretao teretni automobil Hrvatske vojske,  a u kojem su se nalazili 44-godišnji vozač i 39-godišnji suvozač (pripadnici Hrvatske vojske). 

U jednom trenutku je 34-godišnji vozač zbog ne držanja potrebnog razmaka između vozila, udario prednjim dijelom automobila u stražnji dio teretnog vozila nakon čega je sletio s kolnika u odvodni kanal. 

Odmah po dojavi na mjesto događaja su izašli policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod i djelatnici Hitne medicinske pomoći. U prometnoj nesreći je na mjestu događaja smrtno stradao 34-godišnji vozač osobnog automobila, a 44-godišnji vozač teretnog vozila je teško ozlijeđen dok je 39-godišnji suvozač lakše ozlijeđen te su prevezeni u bolnicu, u Novu Gradišku na ukazivanje liječničke pomoći.

 
 

Zadnje vijesti

26 novih pozitivnih osoba u županiji, u Slavonskom Brodu čak 22

Započinje jesenska deratizacija na području Slavonskog Broda

Projurio kraj znaka stop, probio zid kuće i preminuo na mjestu

FOTO GALERIJA

Dani Erasmusa obilježeni u Ekonomsko-birotehničkoj školi

I Brođani na biskupskom ređenju grkokatoličkog biskupa mons. Milana Stipića

Najsretnije osiguranike Euroherc i Adriatic razveselili najnovijim Golfovima i novčanim nagradama!

Još jedna generacija uspješno završila tečaj ronjenja

Na 5100 m2 50.000 artikala, upošljava 48 djelatnika