Klopica & izležavanje ili Spartan&Fit? Upisi u nove termine!

Jesenska depresija idealna je isprika za ulijeniti se - i kasnije žaliti zbog toga

Autor: Brodportal | Datum objave: 23.10.2018
Klopica & izležavanje ili Spartan&Fit? Upisi u nove termine!


 Teško da nešto može nadmašiti osjećaj koji imamo kada ovako zahladi i sklupčamo se ispod dekice pred tv-om. Još ako je pri ruci čaša vina, tegla Nutelle i ‘nešto za grickanje’, svima koji nisu u fazi izlazaka, ovo zvuči kao vikend ispao iz raja. Klopica & izležavanje. Osim te jedne male cake - za dva tjedna trebat će nam svima dva broja veće hlače, a znamo da je vrijeme neumoljivo prema svima. Dolazi zima i dani su kraći, temperatura je niža, a metabolizam sve sporiji. 

Ako je ikada bilo idealno vrijeme za podići dupe s kauča i uputiti se na Koloniju, to je sada. Što ćete, pobogu, na Koloniji? Ušetati u najveći centar grupnih treninga - Spartan by Tomislav SIser. Jer vrijeme je da si priznate ono što podsvjesno već znate! Kako dolazi jesen, a za njom i zima, vrijeme koje imate na raspolaganju sve je kraće. Previše lako je odustati od trčanja i sličnih vanjskih aktivnosti uz prilagodbu vremenskum uvjetima, temperaturama i ostalim boljkama. 
 
Brođani su već dobro upoznati s kvalitetnim programom Spartana tako da zbog velike zainteresiranosti kreću sa upisima novih članova od početka 11 mjeseca. Idealno vrijeme za ući u formu bez pretjeranog forsiranja koje se nameće oko blagdana, a o novogodišnjim odlukama da ne govorimo. Slobodni termini za početnike su u StartOut i Bodyweight programima, ostalo je par slobodnih termina. Naravno, sve se može dogovoriti i prilagoditi svakome.
 
Kako smo ipak skloni više se pokrenuti oko blagdana, a budimo otvoreni - volimo i zabljesnuti na velike datume, Spartan je dodatno uveo i termine subotom ako nemate dovoljno vremena preko tjedna. Jer ono što svi Spartanci znaju je da dobro istrenirano tijelo uvijek traži više, uživa u novim postignućima i konstantnom podizanju ljestvice. Tako da subotom i novi i postojeći članovi mogu vježbati. Osim toga, tu su i jutarnji termini za sve vas koji radite u smjenama, tako da nema izgovora.
 
Za one zainteresirane koji ipak ne znaju točno o čemu govorimo a žele se na vrijeme upisati, na adresi Mate Ujevića 18 pronaći ćete centar grupnih treninga koji se baziraju na kratkim, intenzivnim i raznolikim treninzima. Tim trenera pod vodstvom Tomislava Sisera, crtificiranog CrossFit trenera, vas priprema da budete dobri u više stvari, a ne samo u jednoj te će vam nedvojbeno pomoći u gubitku kilograma, izgradnji mišićne mase, razvoju snage i kondicije. Programi su namijenjeni za svaku životnu dob, od 15 godina do 60 godina, te su prilagođeni i za žene i muškarce. No kako svačiji zahtjevi nisu isti, tako postoje pet različitih programa koji se razlikuju po intenzitetu i načinu izvođenja vježbi. Radi se o Yoga/Pilates, StartOut, Bodyweight, Spartan, te u konačnici, Spartan Lift programu.
 

 
Pratite naš youtube kanal i saznajte kako to izgleda u pojedinom programu https://www.youtube.com/channel/UCVklt9rXfKURxuglclNyDkg/videos  
 
Tomislav Siser i njegov tim rado će vas uvesti u jedan od navedenih programa i pokazati vam kako preko noći postati zdrav i aktivan, a ‘figura za pokazivanje’ doći će samo od sebe. Stoga im se slobodno javite za upis na neki od niže navedenih kontakata te se upišite od idućeg tjedna na svoje nove treninge. Vikend i dalje možete rezervirati za Klopicu & izležavanje, dokle god ste preko tjedna dovoljno ‘Spartan & fit’.
 
UPISI i informacije:
E-mail: udrugakolos.sb@gmail.com
Mob: 095/859-9359
Facebook: https://web.facebook.com/spartantomislavsiser/
WEB: http://www.spartan.com.hr/upisi-se.aspx 

Zadnje vijesti

Šuma u slikama, riječima i mirisima proljeća

Raspored odvoza krupnog otpada u 2019. godini u akciji "Volim svoj grad"

Obilježava se Nacionalni dan invalida rada

NAJČITANIJE DANAS

Spartan treninzi by Tomislav Siser

Ljeto je pred vratima, vaga pod krevetom – upište Spartan treninge!

FOTO GALERIJA

Svečano otkrivene brončane ploče s imenima Maria Mandžukića, Ivice Olića i Ivana Rakitića

Petnaest odličja za Brođane

Zagrebačka Uspinjača osvojila Kup Hrvatske u odličnom finalu

Harmonikaši iz Livna pobjednici 9. Međunarodnog festivala harmonike Bela pl. Panthy

Ponovno buknuo požar na pilani u Trnjanima