Klaster Slavonska košarica nakon godinu dana

Ideja da se pokušaju okupiti brodski proizvođači koji svoje proizvode i usluge vežu uz turističku ponudu nakon godinu dana dobila je svoju opravdanost. Klaster Slavonska košarica zaživio je početkom 2012. i do danas polučio odlične rezultate.

Autor: BrodPortal | Datum objave: 25.01.2013


Predstavio je Slavoniju te svoje članove onima u Hrvatskoj koji bez ovakvog oblika marketinga za mnoge ne bi ni znali. Upravo ti spomenuti rezultati opravdavaju osnivanje i rad Klastera Slavonska košarica jer je svim sudionicima pružena dodatna prilika prodaje proizvoda i usluga. Jučer su otišli i korak dalje prezentacijom internetske stranice Klastera koja će još više otvoriti tržište svim članovima.

Kako je istaknuo predsjednik TZ grada primarni cilj Klastera bio je okupiti proizvođače a potom su krenuli prikupljati znanja i iskustva drugih Klastera koji postoje dulje ali i nuditi svoje usluge na turističkim sajmovima.

Klaster danas broji 90 članova iz 4 županije. Nudi veliki broj usluga i proizvoda te je svoje mjesto već sada pronašao na turističkoj karti Hrvatske. O planu za 2013 na sinoć održanoj sjednici govorila je predsjednica KlasteraVesna Živković

Kako su sinoć istaknuli svi nazočni veliki korak naprijed svakako je pokrenuti web portal koji će pružiti dodatne informacije svim turističkim agencijama ali i pojedinim vlasnicima hotela, apartmana i kampova koji imaju interes na Jadranu ponuditi domaću hranu iz slavonije. Lakše će biti i članovima Klastera doći do potencijalnih kupaca kojih je svakim danom sve više.

Pratite Brodportal i najnovije vijesti na Facebooku i Twitteru

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Prošli tjedan 374 prometna prekršaja, 17 prometnih prekršaja s 3 ozlijeđene osobe

4 nove pozitivne osobe u Brodsko-posavskoj županiji, dvije preminule osobe od Covid-19

Unatoč ograničenjima u radu, goste posluživali unutar ugostiteljskog objekta

FOTO GALERIJA

Obilježena 29. obljetnica osnutka 101. bosansko - brodske brigade HVO-a

Slavonski Brod priključio se nacionalnoj kampanji „Zasadi stablo, ne budi panj“

Premijer Plenković posjetio novu zgradu pedijatrije Doma zdravlja

Završeni radovi na parkiralištu u Strossmayerovoj ulici

Završeni 18. Dani plesa u čast Mije Čorak Slavenske