Klapa Rišpet 7. prosinca na božićnom darovnom koncetu SBTV-a, ulaznice u prodaji

Dugoočekivani božićni darovni koncert SBTV-a i glazbeni spektakl godine - 7. prosinca 2018. u KKD Ivana Brlić Mažuranić.

Autor: Brodportal | Datum objave: 18.11.2019
Klapa Rišpet 7. prosinca na božićnom darovnom koncetu SBTV-a, ulaznice u prodaji
 Na ovogodišnjem vrhunskom glazbenom ugođaju nastupit će popularna Klapa Rišpet i tako u Slavoniju donijeti dašak juga i dalmatinske pisme.

Klapu Rišpet osnovao je splitski skladatelj Pero Kozomara u rujnu 2011. godine. Pero Kozomara je rođen u Splitu, 28.06.1964. Široj javnosti je poznat po pjesmama: "Ne more mi bit", "Bura", "Zora bila", "Još ne mogu pristat volit", "Dugo nije pala kiša", "Nasukan", "Samo me čvrsto stisni za ruku", "Kiša", "Mala tica", "Ne peri od mene ruke"... Do sada surađivao s najpoznatijih 7 hrvatskih klapa: Maslina, Cambi, Intrade, Iskon, Vokalisti Salone, Kampanel, Sv. Juraj HRM. Izašao je album sa svim klapskim skladbama Pere Kozomare naziva "Ne more mi bit, Pero Kozomara - najveći klapski biseri".

Godine 2013. pobjeđuju na Splitskom festivalu sa pjesmom "Ćaća", iste godine izlazi i njihov album prvijenac "Kad je pošla ća" na kojem se nalaze hitovi "Sunce mi od tebe dolazi" koji su otpjevali sa Mišom Kovačem, "Lumin", "Ćaća", "Prsti zapleteni" sa Jelenom Rozgom, "Projdi mojon kalon"...

Ove godine Klapa Rišpet nastavlja nizati hitove koji osvajaju publiku, na Splitskom festivalu nastupili su sa skladbom "Ja samo za te živin". Autor glazbe je kao i uvijek za Rišpet, voditelj klape i skladatelj klape Pero Kozomara, tekst je pisao Robert Pilepić, a aranžman Leo Škaro. Riječ je ponovno o divnoj, laganoj baladi naslonjenoj na dalmatinske uspješnice Pere Kozomare i klape. 

Prije mjesec dana predstavili su emotivnu baladu "Kada ljubav dvije duše spoji“ u suradnji s jednim od najprepoznatljivijih glasova hrvatske, Duškom Ćurlićem.

Budući koncert ima darovni predznak, SBTV će i ove godine određena sredstva usmjeriti potrebitima, a kupovinom karte posjetitelji sudjeluju u toj humanitarnoj noti. Također, svakog posjetitelja očekuje i prigodan dar.

Prodaja karata: SBtv d.o.o., M. Budaka 1/4,  pon - pet od 9.00 do 16 h i subotom od 10.00 do 12.00 h.

 

 

Zadnje vijesti

Djevojčica Lea Vurušić (11) ponovno treba vašu pomoć!

Umjesto u Gornju Vrbu – Bundavica otišao za Split

4 allegra, 1 allegretto i 1 bolero otvorili 17. Dane plesa

SPORT

BUNDAVICA IPAK NAPUSTIO MARSONIJU I PREŠAO U MNK SPLIT !

Umjesto u Gornju Vrbu – Bundavica otišao za Split

FOTO GALERIJA

Obilježena 85. obljetnica stradanja Sibinjskih žrtava, Dan Općine Sibinje i Dan škole

Tot, Hucaljuk, nogometašice Viktorije i boksači Radničkog najbolji u Brodu

Žrtva trčanja 21,5 kilometar neznatna u odnosu na živote hrabrih seljaka koji su se borili za istinu

Održan Valentino kup 2020.

Humanitarni koncert za potrebe sibinjske osnovne škole uz natupe KUD-ova i Opće Opasnosti