KK Dar vodi poslije 5 kola BAVL-a

Shodno stidljivim najavama Sport Bara o ispunjenju davno danog obećanja,da će počastiti vojničkim grahom, pojedine su momčadi došle na bazen u proširenim sastavima,a za neke se otvorio i navijački sektor na tribinama.

Autor: Brodportal | Datum objave: 03.12.2019
KK Dar vodi poslije 5 kola BAVL-a
 Prvi su u bazen praznih želudaca skočili Sport Bar i X Team. Ako su u pretprošlom kolu pobjedivši VK Budainku živjeli trenutke iz bajke,momčad X Team je i ovog puta bio dio bajke,ali sad o Pepeljugi. Samo što je za Pepeljugu iliti X Team vrlo brzo došla ponoć u obliku Sport Bara. Ubrzo je kočija postala trula bundeva,braća Blažević i ostatak momčadi mali miševi, a kristalna cipelica na dnu bazena. Zla maćeha nije imala milosti, asistent Duspara, Špiranović sa 5 pogodaka vratili Pepeljugu u dronjke, a Dragan"goli kuhar" Klem zapovjedao obranom do pobjede 6:4 izborenoj u drugom dijelu utakmice.

KK Dar,s navijačkom skupinom na tribinama,dočekali su oslabljenu Budainku. Momčad Budainke već drugo kolo za redom igra bez Domagoja Junačka na vratima.Bez obzira što to neće priznati, suigračima on strašno nedostaje i to se vidjelo i ovog puta.KK Dar već do poluvremena iz četiri(!?) udarca na vrata Budainke vode sa 4:1. Tračak nade za Budainku se pojavljuje kod rezultata 4:5,ali Dominik&comp. Blaževac otklanja svaku sumnju. Kako pjeva tako i brani;fantastično.Kad su se pridodali "terijeri" Matuško,Lulić,Herceg,Vuković i Kozina u obrani, put u pobjedu i prvo mjesto u prvenstvu je bio otvoren.Kod Budainke, znakove života su davali Slaven Berezovski i neispavani Davor Zovko. Očito premalo za nešto više.Poznavajući Budainku,vratit će se brži i jači sa Junačkom,Gajgerom i Jarićem već u slijedećem kolu. Kod Dara neumoljivi Blaževac sa 4 pogotka za sigurnu pobjedu sa 7:4.

Izvrsnu utakmicu za kraj su odigrali Brodski Homeri i Hebrang.Potpuno izjednačeno u većem dijelu utakmice.Igra se "gol za gol" do 5:5 sredinom zadnje četvrtine.Tada ,zbog skraćene rotacije, momčad Hebranga pada sa snagom,a to dugačka klupa Homera znalački iskorištava i u zadnje dvije minute postižu tri pogotka za pobjedu 8:5.Kod pobjednika, Kuzmić i "Keske" Kristijan sa 3, a Bitunjac i Cvijanović sa 2 pogotka zapaženiji od ostalih.

Nakon zadnjeg zvižduka izvrsnih sudaca Solde i Tomića, mogle su početi "Igre gladi" u režiji Sport Bara.Neki zlobnici su prigovorili da je u grahu nedostajalo samo graha.Sve ostalo je bilo na razini.

Potez kola su izveli Homeri sa sakupljačima lopti, Edina Huskića i Danka Basare koji su munjevito skupljali lopte po bazenu i vraćali ih u igru i na taj način otvarali kontranapade protiv Hebrang boysa.Listu strijelaca predvodi Filip Blaževac sa 15 pogodaka.

U prvenstvu vodi KK Dar i Sport Bar sa 8 bodova.

Izvor:Brodska Amaterska Vaterpolo Liga

Zadnje vijesti

U posljednja 24 sata 5 novooboljelih u županiji

Brodsko-posavski HSS-ovci obilježili 92. godišnjicu smrti Stjepana Radića

Predstavljen Plan djelovanja civilne zaštite

FOTO GALERIJA

Slavonac iz Bukovlja pobjednik Memorijalnog turnira NK Budainka Kolonija

Obilježen Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja

Kadeti Oriolika drugi, a juniori treći na Prvenstvu Hrvatske

Projekt Zaželi u Općini Klakar bliži se kraju nakon dvije godina nemjerljive pomoći starijim korisnicima

Članovi HKUU "Trenk" NG iznenadili nastupom na otoku Pagu