KK Brod uskoro kreće u svoja natjecanja

S obzirom da je ovo ljeto Ženski košarkaški klub Brod s dolaskom trenera Krunoslava Rimca oformio i mušku ekipu iste su prijavljene za novu sezonu. U klubu imaju predkadete i kadete koji već ovog mjeseca kreću u svoja natjecanja. Naravno da je tu i ženski dio ekipe koji će u novo prvenstvo krenuti tek krajem listopada.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 12.09.2018
 Budući će Ženski košarkaški klub Brod u novoj sezoni imati i dvije muške ekipe u natjecanju morao se promijeniti i sam naziv kluba. Procedura je trajala određeni period i u klub je došlo rješenje o promjeni imena, odnosno jednog slova u imenu klub.

Tako će Košarkaški klub Brod u novoj sezoni imati kadete koji su 2002. godište i mlađi te predkadete rođene 2004. godine i mlađi. U te dvije selekcije ukupno je 20 mladih košarkaša koji su s trenerom Rimcem radili gotovo cijelo ljeto. Stanku su imali samo od 1. do 13. kolovoza, dok su osim u dvorani pripreme obavljali na Poloju, dok je trčanje bilo u Brodskom Vinogorju prema Anteni.

Službeno je Rimac u KK Brod od 1. srpnja, dok je on ovog ljeta bio jedan od trenera na Međunarodnom kampu u Tuhelju u kojem je bilo 200 polaznika koji su došli iz: Izraela, Slovenije, Srbije, BiH, Austrije, Italije i Hrvatske. Od nedavno je klub dobio i novog kondicijskog trenera Marina Bitunjca, dok je tu i fizioterapeut Josip Luketić. Tako Rimac ima sve preduvjete u natjecanju predkadeta i kadeta za ispuniti zadane ciljeve. 

Ovo ljeto 2 člana kluba bila su na pripremama reprezentacije Hrvatske. Tako je Malik N'diaye Cvijanović bio na pripremama u Dubrovniku za reprezentaciju do 14. godina, dok je Branimir Stanković bio u onoj do 16. godina koja je svoje pripreme imala u Velikoj. U kadetima KK Brod ima samo 2 igrača koji su izlazno 2002. godište, a to su Fabijan Čolak i Branimir Stanković koji će biti kapetan u novoj sezoni. 

Klub je u pregovorima za igranjem Panonske lige za kadete i kadetkinje, a to natjecanje igra se turnirski te su u njemu klubovi iz: Mađarske, Srbije, Hrvatske te BiH. S natjecanjem u svojoj skupini prvi 22. rujna kreću kadeti Broda, dok tjedan dana kasnije počinje prvenstvo i predkadetima.

Zadnje vijesti

Opačak-Bilić: Građani su pokazali da ne žele promjene

Ćosić: Zahvaljujem se hrvatskim građanima što su dali povjerenje kvalitetnim i kompetentnim ljudima da i dalje vode našu državu

Prvi rezutati DIP-a: HDZ uvjerljivo vodi, potpuni potop Restart koalicije

NAJČITANIJE DANAS

VIDEO

Francuz Romain biciklom iz Marseillea preko Slavonskog Broda do Japana

FOTO GALERIJA

Profesori i učenici Klasične gimnazije fra Marijana Lanosovića misom zahvalnicom zaključili još jednu školsku godinu

Budite dio "Mreže suradnje"

Pavić: EU fondovi i na ovaj način jasno pokazuju da pomažu Republici Hrvatskoj

Potpisan Sporazum o dogradnji i rekonstrukciji Muzeja Brodskog Posavlja

Za svećenike zaređeni Matija Aušić iz Slavonskog Broda i Matej Perić iz Tovarnika