KK Brod uskoro kreće u svoja natjecanja

S obzirom da je ovo ljeto Ženski košarkaški klub Brod s dolaskom trenera Krunoslava Rimca oformio i mušku ekipu iste su prijavljene za novu sezonu. U klubu imaju predkadete i kadete koji već ovog mjeseca kreću u svoja natjecanja. Naravno da je tu i ženski dio ekipe koji će u novo prvenstvo krenuti tek krajem listopada.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 12.09.2018


 Budući će Ženski košarkaški klub Brod u novoj sezoni imati i dvije muške ekipe u natjecanju morao se promijeniti i sam naziv kluba. Procedura je trajala određeni period i u klub je došlo rješenje o promjeni imena, odnosno jednog slova u imenu klub.

Tako će Košarkaški klub Brod u novoj sezoni imati kadete koji su 2002. godište i mlađi te predkadete rođene 2004. godine i mlađi. U te dvije selekcije ukupno je 20 mladih košarkaša koji su s trenerom Rimcem radili gotovo cijelo ljeto. Stanku su imali samo od 1. do 13. kolovoza, dok su osim u dvorani pripreme obavljali na Poloju, dok je trčanje bilo u Brodskom Vinogorju prema Anteni.

Službeno je Rimac u KK Brod od 1. srpnja, dok je on ovog ljeta bio jedan od trenera na Međunarodnom kampu u Tuhelju u kojem je bilo 200 polaznika koji su došli iz: Izraela, Slovenije, Srbije, BiH, Austrije, Italije i Hrvatske. Od nedavno je klub dobio i novog kondicijskog trenera Marina Bitunjca, dok je tu i fizioterapeut Josip Luketić. Tako Rimac ima sve preduvjete u natjecanju predkadeta i kadeta za ispuniti zadane ciljeve. 

Ovo ljeto 2 člana kluba bila su na pripremama reprezentacije Hrvatske. Tako je Malik N'diaye Cvijanović bio na pripremama u Dubrovniku za reprezentaciju do 14. godina, dok je Branimir Stanković bio u onoj do 16. godina koja je svoje pripreme imala u Velikoj. U kadetima KK Brod ima samo 2 igrača koji su izlazno 2002. godište, a to su Fabijan Čolak i Branimir Stanković koji će biti kapetan u novoj sezoni. 

Klub je u pregovorima za igranjem Panonske lige za kadete i kadetkinje, a to natjecanje igra se turnirski te su u njemu klubovi iz: Mađarske, Srbije, Hrvatske te BiH. S natjecanjem u svojoj skupini prvi 22. rujna kreću kadeti Broda, dok tjedan dana kasnije počinje prvenstvo i predkadetima.

Zadnje vijesti

Napreduje izgradnja vrtića u Kažotićevoj

Raspisan Javni natječaj za odabir kandidata za pričuvnog policijskog službenika

Radnicima Đure Đakovića isplaćene plaće za rujan, prekida se štrajk

SPORT

Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata BPŽ

Na Klasijama održan 21. Memorijalni malonogometni turnir

NAJČITANIJE DANAS

FOTO GALERIJA

Nikad glamurozniji, veći i spektakularniji Sajam vjenčanja Exclusive u Novoj Gradiški

FOTO GALERIJA

Održana večer Vojvođanskih Hrvata

Tehnička škola predstavila projekt "Slavonika 5.0" vrijedan 80 milijuna kuna

Uz blagdan Svih svetih položeni vijenci i zapaljene svijeće

Osnovna škola iz Oriovca prvi put partner u dvogodišnjem međunarodnom KA2 projektu

Održano četvrto slavonskobrodsko maketarsko natjecanje "Festung kup"