Kazališna družina pripremila novi bajkoviti uradak - predstavu "Modrobradi"

Novi bajkoviti uradak umjetničke organizacije Kazališna družina Ivana Brlić-Mažuranić.

Autor: Brodportal | Datum objave: 05.11.2019
Kazališna družina pripremila novi bajkoviti uradak - predstavu "Modrobradi"
 Premijera predstave "Modrobradi" prema tekstu Charlesa Perraulta održat će se u Kazališno-koncertnu dvoarnu "Ivana Brlić-Mažuranić" Slavonski Brod, 9. studenog 2019. u 18 sati.

Mlade snage Slavonskog Broda potpisnici su ove divne predstave

Prekrasnu dramaturgiju napisala je Kristina Kegljen, kreativni i nadasve sve prepoznatljiviji redatelj predstave je Matej Safundžić, bajkovitu scenografiju, kostinme i lutke potpisuje Nikoline Miletić. Pomoć je dao i stalni suradnik i suosnivač umjetničke organizacije Branko Banković iz Zagreba koji u ovoj predstavi unosi ljepotu pokreta i koreografskih elemenata. Da bi predstava imala čarobnu moć, za to se tijekom predstave brine tehničar Ivan Barišić.

"Najveće borbe na svijetu događaju se između dobra i zla, a "Modrobradi" pokazuje kako je dobro ono koje vječito pobjeđuje. Tajne, mrak i zloća u ovoj predstavi zauvijek nestaju pod okriljem humora i vjere u pravdu i djeca će to još jednom vidjeti u ovoj atraktivnoj i razigranoj predstavi prilagođenoj za one koji srca otvaraju prema svijetu i mašti", kaže dramaturginja Kristina Kegljen.

Glavne uloge uz naše Brođane, akademske glumce Luku Stilinovića, (Modrobradi), Mateja Safundžića (Kosmati) i Valentine Srnojević (Crvenperka), u koštac s Modrobradim dolazi nam akademska glumica Katarina Šestić (Zlata).

Predstava je nastala uz potporu Ministarstva kulture RH, Grada Slavonskog Broda i Kazališno-koncertne dvorane Ivane Brlić-Mažuranić.

Cijena ulaznice je 20 kuna, ulaznice se mogu kupiti sat vremena prije predstave ili ih rezervirati na mail: rezervacije@dk-ibm.hr i telefon 098/1818221.

Za one koji žele ulaznice ranije ili preuzeti karte mogu se obratiti Dariji Vlajnić 098/1818221 u prostoru Kazaišne družine IBM (ispod ulaza na veliku scenu KKD IBM), Trg Stjepana Miletića 12 i to srijedom od 10,00-13,00, četvrtkom od 10,00-13,00 i od 15,00-16,00 te petkom od 16,00-17,00 sati.

Zadnje vijesti

Brodski policajci razotkrili dobro organiziranu mrežu dilera

Još pet oosba pozitivno na COVID19 u Brodsko posavskoj županiji

Višemilijunski projekt županije za djecu i mlade

NAJČITANIJE DANAS

VIDEO

Francuz Romain biciklom iz Marseillea preko Slavonskog Broda do Japana

FOTO GALERIJA

Profesori i učenici Klasične gimnazije fra Marijana Lanosovića misom zahvalnicom zaključili još jednu školsku godinu

Na domaćem terenu Olimpiku sva tri naslova prvaka Hrvatske

Budite dio "Mreže suradnje"

Pavić: EU fondovi i na ovaj način jasno pokazuju da pomažu Republici Hrvatskoj

Potpisan Sporazum o dogradnji i rekonstrukciji Muzeja Brodskog Posavlja