Kazališna družina pripremila novi bajkoviti uradak - predstavu "Modrobradi"

Novi bajkoviti uradak umjetničke organizacije Kazališna družina Ivana Brlić-Mažuranić.

Autor: Brodportal | Datum objave: 05.11.2019
Kazališna družina pripremila novi bajkoviti uradak - predstavu "Modrobradi"


 Premijera predstave "Modrobradi" prema tekstu Charlesa Perraulta održat će se u Kazališno-koncertnu dvoarnu "Ivana Brlić-Mažuranić" Slavonski Brod, 9. studenog 2019. u 18 sati.

Mlade snage Slavonskog Broda potpisnici su ove divne predstave

Prekrasnu dramaturgiju napisala je Kristina Kegljen, kreativni i nadasve sve prepoznatljiviji redatelj predstave je Matej Safundžić, bajkovitu scenografiju, kostinme i lutke potpisuje Nikoline Miletić. Pomoć je dao i stalni suradnik i suosnivač umjetničke organizacije Branko Banković iz Zagreba koji u ovoj predstavi unosi ljepotu pokreta i koreografskih elemenata. Da bi predstava imala čarobnu moć, za to se tijekom predstave brine tehničar Ivan Barišić.

"Najveće borbe na svijetu događaju se između dobra i zla, a "Modrobradi" pokazuje kako je dobro ono koje vječito pobjeđuje. Tajne, mrak i zloća u ovoj predstavi zauvijek nestaju pod okriljem humora i vjere u pravdu i djeca će to još jednom vidjeti u ovoj atraktivnoj i razigranoj predstavi prilagođenoj za one koji srca otvaraju prema svijetu i mašti", kaže dramaturginja Kristina Kegljen.

Glavne uloge uz naše Brođane, akademske glumce Luku Stilinovića, (Modrobradi), Mateja Safundžića (Kosmati) i Valentine Srnojević (Crvenperka), u koštac s Modrobradim dolazi nam akademska glumica Katarina Šestić (Zlata).

Predstava je nastala uz potporu Ministarstva kulture RH, Grada Slavonskog Broda i Kazališno-koncertne dvorane Ivane Brlić-Mažuranić.

Cijena ulaznice je 20 kuna, ulaznice se mogu kupiti sat vremena prije predstave ili ih rezervirati na mail: rezervacije@dk-ibm.hr i telefon 098/1818221.

Za one koji žele ulaznice ranije ili preuzeti karte mogu se obratiti Dariji Vlajnić 098/1818221 u prostoru Kazaišne družine IBM (ispod ulaza na veliku scenu KKD IBM), Trg Stjepana Miletića 12 i to srijedom od 10,00-13,00, četvrtkom od 10,00-13,00 i od 15,00-16,00 te petkom od 16,00-17,00 sati.

Zadnje vijesti

Više od stotinu ugostiteljskih objekata iz 11 županija sudjeluje u Danima Okusa hrvatske tradicije

Prošli tjedan 33 prometne nesreće s dvije teže i 15 lakše ozlijeđenih osoba

31-godišnjakinja osumnjičena za počinjenje šest kaznenih djela krađe

NAJČITANIJE DANAS

VIDEO / FOTO

Krešine riječi "kroz voljeni grad geslo ljubavi buja" zaživjele na 13. memorijalu "Ostat ću mlad"

FOTO GALERIJA

Teku završni infrastrukturni radovi na izgradnji Kuće Tambure

Novih 9,4 milijuna kuna iz programa ruralnog razvoja za ulaganje u tovno govedarstvo u Slavoniji

11. Kongres pilinara jugoistočne Europe ponovno u Slavonskom Brodu

Svečano otvoren novi vrtić u Sibinju

Obilježen Europski tjedan mobilnosti