Karavana bikera „Zajedno u ratu, zajedno u miru“ posjetila Slavonski Brod

Povodom obilježavanja tridesete godišnjice Dana sjećanja na žrtvu Vukovara“, Moto Klub Korčula je u suradnji s udrugama proisteklim iz Domovinskog rata i moto klubovima iz cijele Hrvatske organizirao tradicionalnu vožnju motorima od Prevlake do Vukovara.

Autor: Brodportal | Datum objave: 17.11.2021
Karavana bikera „Zajedno u ratu, zajedno u miru“ posjetila Slavonski Brod


 Karavana bikera pod imenom „Zajedno u ratu, zajedno u miru“ danas je posjetila i Slavonski Brod. Bikeri su se okupili na parkiralištu ispred Kazališno-koncertne dvorane „Ivana Brlić-Mažuranić“ gdje su se kod Spomenika poginulim braniteljima u Domovinskom ratu zapalile svijeće i položili vijenci za sve poginule i umrle branitelje i one koji su svoje živote položili za slobodu Domovine.

Ove godine karavana je ponovno okupila brojne sudionike s područja cijele Hrvatske, a na putu prema Vukovaru pridružili su im se i brodski motociklisti.

Svima okupljenima obratio se i gradonačelnik Mirko Duspara: „Drago mi je da vas vidim u ovakvom velikom broju. Mislim da je to zasluga trideset godina ponosa i tuge za jednim gradom i ljudima koji su dali sve što su imali da bi mi sada imali slobodnu Republiku Hrvatsku. Svima vama hvala, a pogotovo onima koji su krenuli s ovom inicijativom jer ovo je nešto posebno. Nije lako po ovom vremenu proći cijelu Lijepu našu, ali u odnosu na ono što su naši prijatelji prije trideset godina dali, mislim da je ovo ipak nešto što oni zaslužuju. Dobrodošli u Slavonski Brod i vidimo se sljedeće godine.“

Zadnje vijesti

Što je uzrok pomora ribe u kanalima Tvrđave Brod?

Otvorena izložba povodom 50 godina od prvog održanog kongresa Roma u Londonu

Odjel pedijatrije dobio još jednu vrijednu donaciju

FOTO GALERIJA

Na 14. Kukuruzijadi u Gornjima Andrijevcima podijeljeno više od 700 kuhanih kukuruza

Odana počast za sve poginule i pale branitelje

Otvorena izložba „Dopisnica kroz vrijeme – gotovo zaboravljeni način komuniciranja“

Marsonija predstavila dresove za novu sezonu

Župan Danijel Marušić i predsjednik skupštine Pero Ćosić na svečanom otvaranju Pelješkog mosta