Karate klub "Slavonski Brod" trenira na otvorenom

Članovi Karate kluba Slavonski Brod prije prekida svih aktivnosti imali su nekoliko natjecanja. Najznačajnije bilo je Prvenstvo Hrvatske u katama za seniore i mlađe uzraste, dok su još bili na jakim turnirima u Samoboru i Bratislavi.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 14.06.2020


 Nastupili su i na kolu karate lige Slavonije i Baranje, dok su Matea i Mihael Ećimović uz Anu Lujić bili na pripremama za reprezentaciju Hrvatske. Još uvijek treneri u klubu: Dario Tuirčinović te Nenad i Zdenko Horvat ne rade treninge u dvorani, već im za ovaj dio kada je u prvom planu kondicija dobro posluži Stadion uza Savu.

Ponovno dobar rezultat na ovogodišnjem državnom prvenstvu za seniore imao je Mihael Ećimović koji je u katama osvojio 3. mjesto.

Jedina koja paralelno dobro radi kate i borbe je mlađa kadetkinja Ana Lujić. Ona je u svojoj kategoriji za kate osvojila 3. mjesto, dok je ekipno zajedno s Dorom Has i Karlom Jurić postala prvakinja Hrvatske.

Jedini do naslova u svojoj kategoriji za parakarate u kojoj su slabovidne osobe došao je Ivan Perković. Zapažene rezultate na jedinom do sada održanom Prvenstvu Hrvatske u katama imala je u kategoriji učenica Dora Has koja je osim ekipnog 1. mjesta u svojoj pojedinačnoj kategoriji bila treća baš kao i Karla Jurić.

Za sada u ovom periodu članovi Karate kluba Slavonski Brod treninge održavaju u manjim grupama i to na stadionu na kojem je više naglasak na kondicijsku pripremu. U srpnju klub organizira školu karatea u sklopu programa Ljeto u Brodu, dok će u kolovozu krenuti pripreme za novu sezonu.
 

Zadnje vijesti

Sletio s kolnika u odvodni kanal, dvoje ozlijeđenih

Nogometaši 'Omladinca' jedni su od kandidata za naslov

U protekla 24 sata još pet oboljelih od COVID19, do sada ukupno 200

FOTO GALERIJA

Zadnji dan manifestacije Dani Slavonca u Brodskom Stupniku za sve ljubitelje nogometa

Apostolski ordinarij mons. Milan Stipić posvetio drevnu ikonu Presvete Bogorodice

Slavonac iz Bukovlja pobjednik Memorijalnog turnira NK Budainka Kolonija

Obilježen Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja

Gradsko kupalište na Savi i ove godine mnogima rješenje za potrebno osvježenje od ljetnih vrućina