Kako isklesati tijelo do ljeta – zar je to moguće?

Postanite Spartanac danas i učinite nešto dobro za sebe - tijelo će vam biti zahvalno!

Autor: Brodportal | Datum objave: 23.04.2019
Kako isklesati tijelo do ljeta – zar je to moguće?
 Prošao je Uskrs, blagdan kada se okupljaju obitelji i prijatelji. Osim na čašici razgovora, s prijateljima se družimo i na čaši vina, a puna blagdanska trpeza mamila nas je da jedemo više nego što smo planirali. Osim toga niste se kretali, a tenisice su zadnjih tjedan dana skupljale prašinu i čekale bolje dane.

Mjesec travanj već polako juri prema svom kraju i za dovođenje tijela u formu do ljeta, sve je manje vremena. Prijatelji koji su ustrajali u novogodišnjoj odluci već imaju rezultate i spremni će dočekati ljeto, ali ni za vas još uvijek nije kasno. Osim što ste uz tabletu za želudčane tegobe sami sebi obećali kako ćete promijeniti prehrambene navike, potrebno je i učvrstiti muskulaturu, ubrzati metabolizam, ali i uz naporni i zabavni trening upoznati neke nove ljude.

Stoga, prvi potrebni korak je vaša odluka, a nakon što obavite telefonski poziv i javite nam se, nastupa već dobro uhodani tim Spartanaca, predvođenih Tomislavom Siserom koji je odgovoran za mnoge priče sa ‘sretnim završetkom’. I ne onim sretnim završetkom gdje gubimo kilograme dok jedemo hamburgere, već onim gdje su se pronašli mnogi pojedinci željni promjene, željni boljeg sebe, željni vitkije figure, bolje forme, većih mišića ili ponekad samo mogućnosti da žive kvalitetno i punim plućima.

Ukoliko ste se odlučili potruditi za svoju novu figuru i umjesto natapanja dvopeka suzama, zasukati rukave, pokidati tenisice i marljivo trenirati, spremni ste za promjene. Za sve one  željene promjena, Spartan treninzi kombiniraju vježbe insanityja, crosfita, kettlebella, pilatesa, aerobika, TRX-a i mnogih drugih. Spartan treninzi specifični su upravo zbog toga nikada nećete raditi identičan trening i svako novo vježbanje, novo je iskustvo, novi izazov za svakog polaznika, a time se ne dopušta tijelu da se navikne na određen način vježbanja. Na taj način, Spartanci iz treninga u trening pomiču vlastite granice, ali i postižu brzi rezultati.

Zašto postati Spartanac? Ubacite u svoju svakodnevicu zdrav život i pravilnu prehranu, žestok trening i odlučnu ekipu uz koju će te se sjajno zabaviti na treningu.

Upisi i rezervacije termina kreću već danas! Svi zainteresirani mogu se javiti mailom na adresu udrugakolos.sb@gmail.com, porukom ili pozivom na broj  095/859-9359,  kao i putem Facebooka.

Tomislav i njegova ekipa bit će sretni odgovoriti na sva vaša dodatna pitanja.

Zato Vas pozivamo da svakako navratite u Ulicu Mate Ujevića 18, samo 400m od Kožula, te se uvjerite zašto su Spartan treninzi by Tomislav Siser postali sinonim kako za grupne treninge, tako i za najbolju formu u gradu

Ne čekajte da bude prekasno, sjetite se da i najdulja putovanja kreću prvim korakom.

Zadnje vijesti

Umjesto u Gornju Vrbu – Bundavica otišao za Split

4 allegra, 1 allegretto i 1 bolero otvorili 17. Dane plesa

Otvorena Gimnazija u Brodu

SPORT

BUNDAVICA IPAK NAPUSTIO MARSONIJU I PREŠAO U MNK SPLIT !

Umjesto u Gornju Vrbu – Bundavica otišao za Split

FOTO GALERIJA

Uz 85. obljetnicu odana počast vrbsko-ruščičkim žrtvama

Obilježena 85. obljetnica stradanja Sibinjskih žrtava, Dan Općine Sibinje i Dan škole

Tot, Hucaljuk, nogometašice Viktorije i boksači Radničkog najbolji u Brodu

Žrtva trčanja 21,5 kilometar neznatna u odnosu na živote hrabrih seljaka koji su se borili za istinu

Održan Valentino kup 2020.