Juraj Tutundžić u boksačkoj reprezentaciji

Mladi boksač Juraj Tutundžić, državni prvak i član Boksačkog kluba Brod, našao se na popisu hrvatskih reprezentativaca koji su se krajem vikenda uputili u Rumunjsku na Međunarodni turnir Gheorgheni Open. Snage će odmjeravati u muškoj i u ženskoj konkurenciji, u razdoblju od 20. lipnja do 27. lipnja.

Autor: Brodportal | Datum objave: 21.06.2022
Juraj Tutundžić u boksačkoj reprezentaciji


 Juraj Tutundžić borit će se u kategoriji kadeta do 66 kilograma. Na Turniru je trebao sudjelovati i Brođanin Dominik Raguž koji je, kako su nam pojasnili iz Boksačkog kluba Brod, spriječen zbog ozljede ruke.

- Ovo je najjači kadetski Turnir u Europi. Svaka pobjeda i prelazak u sljedeće kolo puno znače za Jurja Tutundžića i Klub. Imati dva kadetska reprezentativca, Dominika Raguža i Jurja Tutundžića, veliki je poticaj mladim boksačima u Boksačkom klubu Brod. –  kazao je Jurjev trener Pero Veočić.

Osim Jurja Tutundžića, boje Hrvatske predstavljat će još dvije kadetkinje, deset kadeta i deset juniora. Turnir je ujedno i priprema za nadolazeće ovogodišnje Europsko prvenstvo koje će se od 10. kolovoza do 28. kolovoza održati u Turskoj.

Zadnje vijesti

Dvije žene pale sa bicikala i teško se ozlijedile

FOTO GALERIJA

Proslavljena svetkovina Velike Gospe u Brodskom Vinogorju

Što je uzrok pomora ribe u kanalima Tvrđave Brod?

Na 14. Kukuruzijadi u Gornjima Andrijevcima podijeljeno više od 700 kuhanih kukuruza

Odana počast za sve poginule i pale branitelje

Otvorena izložba „Dopisnica kroz vrijeme – gotovo zaboravljeni način komuniciranja“