Još jedan Lipovac ostvaruje sjajne rezultate

Luka Lipovac, jedanaestogodišnjak, inače sin glavnog trenera KKK Olimpik, Miroslava te mlađi brat članova Ivana i Marka, donio je dvije pobjede sa 1. kola kupa Republike Hrvatske održanom proteklog vikenda na otoku Rabu te tako pokazao kako je na dobrom putu da dostigne stariju braću.

Autor: bportal | Datum objave: 02.06.2016


Luka je, iako čak godinu dana mlađi od konkurencije, slavio u utrci mini kajaka jednosjeda na 1000m, a isto je ponovio u mini kajaku dvosjedu sa partnerom Gabrielom Jelinićem također na 1000m što ga čini glavnim kandidatom za osvajanje kupa RH.

Luka se kajakom počeo baviti prije 3 godine kada je imao samo 8 godina, a želja je postojala još od malih nogu. Upravo on je pravi primjer da jabuka ne pada daleko od stabla s obzirom da su mu braća već 17 godina u ovom lijepom sportu, a otac približno 40 godina!

U veljači tekuće godine proglašen je perspektivnim mladim sportašem u gradu Slavonskom Brodu i županiji Brodsko-posavskoj.

Tako se nakon Miroslava, Ivana, Marka i njihovog rođaka Marina Lipovca brodski kajak može pohvaliti još jednim uspješnim Lipovcem!

 

Zadnje vijesti

Kako su se do sada škole snašle u covid situaciji?

FOTO GALERIJA

Napreduju radovi na izgradnji novog objekta „Kuće sretnih ciglica“

Turistička zajednica Brodsko-posavske županije predstavlja običaje slavonskog sela

Katarina Marjanović samostalno objavila prvu knjigu "Na putu prema sebi", skup istinitih priča iz života Slavonke u Zagrebu

Zapaljena prva adventska svijeća - početak Adventa iz davnina u Slavonskom Brodu

Gimnastičarke i gimnastičari Sokola uspješni na Državnom prvenstvu