Još dva restorana dobila standard Okusi graničarskog Posavlja

Turistička zajednica Brodsko posavske županije širi horizonte "Okusa graničarskog posavlja". Riječ je o projektu brendiranja ugostiteljskih objekata, odnosno restorana koji u svojoj gastronomskoj ponudi imaju tradicijska jela karakterističnih za slavonsku Posavinu. Standard su dobila još dva restorana, pa ih je trenutačno u obitelji Okusa ukupno petnaest.

Autor: Ivica Vlašić | Datum objave: 17.07.2019


Kulin, šunka, fišpaprikaš, riba s roštilja, vinska juha, pečena patka, palačinke s orasima i medom, tačke... - sve su to Okusi graničarskog Posavlja, domaći plodovi slavonske zemlje i pašnjaka i vrijednih ruku Slavonaca. U kojima svi turisti i gosti mogu uživati i to u ponudi dva nova restorana na području Brodsko posavske županije – Ribarskoj kući i Stupničkim dvorima u Brodskom Stupniku, koja su ušla u obitelj Okusa hrvatske tradicije, nacionalnog projekta bredniranja ugostiteljskih objekata koji gostima nude izvorna domaća jela.

Tim projektom su u tri godine provedbe obuhvaćena 132 ugostiteljska objekta u 10 hrvatskih županija, od Metkovića do Vukovara. U Brodsko posavskoj županiji ih je već 15 sa standardom Okusi graničarskog posavlja.Među njima i dva najnovija člana - restoran Ribarska kuća i obiteljski hotel Stupnički dvori. 
 
Gastro ponuda upotpunjena je i uslugom smještaja i noćenja, kojih je iz godine u godinu statistički sve više. Idealna lokacija na tranzitnim međunarodnim pravcima u okruženju prekrasne prirode i bogate gastron ponude – aduti su koji Brodsko posavskoj županiji jamče razvoj turizma...
 
 

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Održan 1. Ljetni dječji nogometni "Legen kup 2019"

Azil "Sretna šapica" udovoljava uvjetima propisanim za sklonište za životinje

I dalje se možete prijaviti za bespovratne potpore Brodsko-posavske županije za poduzetnike

FOTO GALERIJA

Tea Pavičić spremna za izbor za Miss Hrvatske

Radovi na izgradnji Kuće tambure teku prema planu

Pobjednik 2. sibinjske Čobanijade je Stjepan Bertović

Blagdan Velike Gospe u znaku proslave 25 godina osnutka župe Uznesenja Marijina

Započeli radovi na rekonstrukciji Zagrebačke ulice u Brodskom Varošu