Još dva restorana dobila standard Okusi graničarskog Posavlja

Turistička zajednica Brodsko posavske županije širi horizonte "Okusa graničarskog posavlja". Riječ je o projektu brendiranja ugostiteljskih objekata, odnosno restorana koji u svojoj gastronomskoj ponudi imaju tradicijska jela karakterističnih za slavonsku Posavinu. Standard su dobila još dva restorana, pa ih je trenutačno u obitelji Okusa ukupno petnaest.

Autor: Ivica Vlašić | Datum objave: 17.07.2019
Kulin, šunka, fišpaprikaš, riba s roštilja, vinska juha, pečena patka, palačinke s orasima i medom, tačke... - sve su to Okusi graničarskog Posavlja, domaći plodovi slavonske zemlje i pašnjaka i vrijednih ruku Slavonaca. U kojima svi turisti i gosti mogu uživati i to u ponudi dva nova restorana na području Brodsko posavske županije – Ribarskoj kući i Stupničkim dvorima u Brodskom Stupniku, koja su ušla u obitelj Okusa hrvatske tradicije, nacionalnog projekta bredniranja ugostiteljskih objekata koji gostima nude izvorna domaća jela.

Tim projektom su u tri godine provedbe obuhvaćena 132 ugostiteljska objekta u 10 hrvatskih županija, od Metkovića do Vukovara. U Brodsko posavskoj županiji ih je već 15 sa standardom Okusi graničarskog posavlja.Među njima i dva najnovija člana - restoran Ribarska kuća i obiteljski hotel Stupnički dvori. 
 
Gastro ponuda upotpunjena je i uslugom smještaja i noćenja, kojih je iz godine u godinu statistički sve više. Idealna lokacija na tranzitnim međunarodnim pravcima u okruženju prekrasne prirode i bogate gastron ponude – aduti su koji Brodsko posavskoj županiji jamče razvoj turizma...
 
 

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Jedina Slavonka u The Voiceu Bernarda Bobovečki

I ove godine bogat program Noći muzeja

Otvoren javni poziv udrugama za projekte od interesa za opće dobro

FOTO GALERIJA

Premijer Plenković u Đuri Đakoviću: Imamo povjerenja u novu upravu

Trenkovci domaćini Seminara međimurskih plesova

Potpisani ugovori za čak 79 stipendija studenata Veleučilišta u Slavonskom Brodu

Vučković i Šarčević predstavljaju Brodsko-posavsku županiju u Berlinu

Robotičari iz Connect IT nastupili na FLL natjecanju zagrebačkog FER-a